Σασμός 11/10/23: Ο Νικηφόρος αποδέχεται τον Μαθιό ως πατέρα του

Σασμός 11/10/23: Το χωριό βρίσκεται σε επιφυλακή καθώς πλησιάζουν οι αρραβώνες της Αργυρώς και του Αστέρη. Αν και όλα δείχνουν ότι ο αιώνιος κύκλος της αντιπαράθεσης και της εκδίκησης μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων έχει ολοκληρωθεί, ακόμα κι αν οι πολιτικές επιθυμίες δεν έχουν επιτευχθεί, υπάρχουν νέες εξελίξεις στον ορίζοντα.

Σασμός 11/10/23: Ο Νικηφόρος αποδέχεται τον Μαθιό ως πατέρα του

Ο Αντρέας, ωστόσο, διατηρεί μυστικά σχέδια και σκοπεύει να εκπλήξει τους πάντες με τις επιλογές του. Τα μυστικά και οι αποκαλύψεις παραμένουν στην ημέρα.Ο Αντώνης, αφοσιωμένος στην ανάκριση του θανάτου του Ευθύμη, διατηρεί ακόμα αμφιβολίες σχετικά με την αθωότητα του Παύλου. Ο Παύλος, από την πλευρά του, είναι φανερά συντετριμμένος από τον χαμό του φίλου του, και η σκιά του ενοχικού παρελθόντος εξακολουθεί να τον σκιάζει.

Ο Νικηφόρος, αρχίζει επιτέλους να δέχεται την πραγματικότητα ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του, και αυτό έχει επιπτώσεις στις σχέσεις του με τους γύρω του.Η Εύα, από την άλλη, επισκέπτεται το μνήμα του αδελφού της και παράλληλα ζητά από τον παπά Μιχάλη να διατηρήσει την ταυτότητά της κρυφή. Η δεύτερη ανεπάντεχη συνάντησή της με τον Αντρέα τον ενθουσιάζει, καθώς δεν πίστευε ότι θα την ξανασυναντούσε.

Έτσι, η ζωή στο χωριό συνεχίζει να εξελίσσεται με πολλά μυστικά, εκπλήξεις και ανατροπές, καθιστώντας την καθημερινότητα των κατοίκων περίπλοκη και απρόβλεπτη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός 11/10/23Σασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος