Ραγισμένες Καρδιές Β’ Κύκλος: Ο Χαρούν σχεδιάζει τον φόνο του Τζιχάν!

Ραγισμένες Καρδιές Β’ Κύκλος: Ο Τζιχάν συναντά την Γκιουλσερέν, και αφού αποκαλύπτει τα πάντα για τον Γολγοθά της πρώην συζύγου του, ορίζουν την ημερομηνία του γάμου τους Παράλληλα, η Ντιλάρα τελειώνει τη σχέση της με τον Χάρούν, ενώ ένα ψέμα της Χαζάλ στον πατέρα της έρχεται στο φως.

Η Ντιλάρα, με δάκρυα στα μάτια, ανακοινώνει στον Τζιχάν ότι δεν μπόρεσε τελικά να κάνει άμβλωση, και εκείνος της υπόσχεται ότι σκοπεύει να σταθεί στο πλευρό της και να τη στηρίξει. Τελικά, οι δύο πρώην σύζυγοι επιστρέφουν από το Λονδίνο στην Κωνσταντινούπολη, με τη γυναίκα να συνεχίζει να έχει στα σπλάχνα της το παιδί του Χαρούν. Στο μεταξύ, η Γκιουλσερέν έχει μάθει από την Τζανσού για το ταξίδι του συντρόφου της με την Ντιλάρα στο εξωτερικό και έχει θυμώσει, διότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο το πραγματοποίησαν.Όταν ο Τζιχάν επιστρέφει και συναντιούνται, ξεκαθαρίζεται αυτή η παρεξήγηση. Ο επιχειρηματίας τής λέει τα πάντα για το προσωπικό δράμα που αντιμετωπίζει η Ντιλάρα, σοκάροντάς την με τις αποκαλύψεις. Παράλληλα, το ζευγάρι ορίζει ημερομηνία για τον επικείμενο γάμο τους. Αργότερα, ο Τζιχάν ανακοινώνει την απόφασή τους στα τρία παιδιά. Ραγισμένες Καρδιές Β’ Κύκλος

ΤΖΙΧΑΝ: «Με την Γκιουλσερέν αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Έχουμε ορίσει και ημερομηνία, θα παντρευτούμε το επόμενο Σάββατο».

Οι εξελίξεις χαροποιούν ιδιαίτερα τόσο τη Χρζάλ όσο και την Τζαν-σού, ωστόσο προβληματίζουν τον Οζάν, που-σκέφτεται την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο η μητέρα του. Το επόμενο πρωί η Γκιουλσερέν πηγαίνει μαζί με τη φίλη της, την Ντάρια, να δουν το νέο σπίτι που επέλεξε ο Τζιχάν για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Ραγισμένες Καρδιές Β’ Κύκλος

ΓΚΙΟΥΛΣΕΡΕΝ: «Είναι υπέροχο σπίτι».

Παράλληλα, η Τζαντάν συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τα αισθήματα του Γιλντιρίμ προς εκείνη, ενεργώντας σε βάρος του και υποκλέπτοντας κάποια σημαντικά έγγραφά του. Από την άλλη, η Τζανσού συνεχίζει να ζει τον έρωτά της με τον Ντενίζ, τον οποίο συναντά στον ιππικό όμιλο.

ΝΤΕΝΙΖ: «Μ’αρέσει να σε θαυμάζω όταν κάνεις ιππασία». Ταυτόχρονα, στιγμές ευτυχίας ζει και ο αδελφός της, ο Οζάν, στο πλευρό της Ζεϊνέπ και της κόρης της. Στο μεταξύ, ένας από τους άντρες του Χαρούν αρπάζει την Τζαντάν και τη μεταφέρει σε ένα σκοτεινό γκαράζ αυτοκινήτων, προκειμένου να λογαριαστεί με τον πανούργο άντρα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Χαζάλ μένει στο διαμέρισμα του Τζιχάν και απολαμβάνει όλες τις ανέσεις που της παρέχει ο πατέρας της. Ωστόσο, εξαιτίας της πρόσφατης επίθεσής της σε έναν νεαρό και τη σύλληψή της από την Αστυνομία, ο άντρας την έχει περιορισμένη μέσα στο σπίτι. Όταν, όμως, εκείνος λείπει η κοπέλα, το σκάει και συναντάει τους φίλους της σε διάφορα καφέ και κλαμπ.Ένα βράδυ, ενώ βρίσκεται με την παρέα της έξω, ο Τζιχάν περνά μπροστά από το μαγαζί και τη βλέπει από την τζαμαρία. Αμέσως της τηλεφωνεί για να ζητήσει εξηγήσεις… Εκείνη απαντά στο κινητό της ανυποψίαστη. Ραγισμένες Καρδιές Β’ Κύκλος

ΧΑΖΑΛ: «Μπαμπάκα μου…»

ΤΖΙΧΑΝ: «Πού είσαι;»

ΧΑΖΑΛ: «Βλέπω τηλεόραση».

Ο Τζιχάν όσο της μιλά βρίσκεται πίσω της και τπν πλησιάζει.

ΤΖΙΧΑΝ: «Δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις κανάλι;».

Η Χαζάλ γυρίζει σαστισμένη και προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Τότε ο επιχειρηματίας τη βάζει στο αυτοκίνητο και φεύγουν. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής την επιπλήττει.

O Χαρούν «τη στήνει» έξω από την έπαυλη για να συναντήσει την Ντιλάρα.Ύστερα από λίγο, εκείνη βγαίνει, καθώς πηγαίνει να επισκεφθεί τη γιαγιά της, που είναι άρρωστη, και την ακολουθεί. Φτάνοντας εκεί, η Ντιλάρα διαπιστώνει ότι η κατάσταση της υγείας της ηλικιωμένης είναι σοβαρή και βγαίνει στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως ο Χαρούν σπεύδει στο πλευρό της και μεταφέρουν μαζί τη γιαγιά στο νοσοκομείο, όπου βρίσκει την ευκαιρία και της ζητά να μιλήσουν. Ραγισμένες Καρδιές Β’ Κύκλος

ΧΑΡΟΥΝ: «Σε ικετεύω, άκουσέ με».

ΝΤΙΛΑΡΑ: «Χαρούν».

ΧΑΡΟΥΝ: «Σε αγαπώ πολύ».

ΝΤΙΛΑΡΑ: «Τελειώσαμε».

Αμέσως μετά η ισχυρή γυναίκα τού δίνει το τελειωτικό «χτύπημα», ενώ άθελά της βάζει σε θανάσιμο κίνδυνο τον Τζιχάν.

ΝΤΙΛΑΡΑ: «Καλύτερα να με ξεχύσεις. Γυρίζω στον άντρα μου».

Ο Χαρούν φεύγει έξαλλος από οργή και θυμό προς τον Τζιχάν. Λίγο αργότερα, επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο πανούργος άντρας κανονίζει μια συνάντηση με έναν πληρωμένο δολοφόνο, αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση μια και καλή τον μεγάλο του εχθρό.

ΧΑΡΟΥΝ: «Μ’ αυτό θα σκοτώσεις τον Τζιχάν Γκιουρπινάρ».

O Χαρούν δίνει στον πληρωμένο εκτελεστή το όπλο με το οποίο ο Ραχμί είχε κάποτε αποπειραθεί να τον σκοτώσει, καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία του ισχυρού επιχειρηματία και αντιζήλου του. Μοναδικός του στόχος πια είναι να αποτελειώσει τον Τζιχάν!

Για την αρχική σελίδα « Ραγισμένες Καρδιές » πατήστε ΕΔΩ

fonosragismenes kardies b kyklostzixanxaroun