Ραγισμένες Καρδιές: Αυτό είναι το τέλος τον πρωταγωνιστών!

Ανατρεπτικό, γεμάτο μίση, πάθη και εκδίκηση είναι το τελευταίο επεισόδιο της τουρκικής σειράς Ραγισμένες Καρδιές οπού οι πρωταγωνιστές ζουν τον απόλυτο πόνο. Άλλοι χωρίζουν άλλοι δέχονται δολοφονικές επιθέσεις. Διαβάστε αποκλειστικά εδώ στο serfare.com το τέλος των πρωταγωνιστών!

Η Γκιουλσερέν φεύγει και ο Τζιχάν της δίνει δαχτυλίδι.

Η Γκιουλσερέν βλέποντας πως δεν μπορεί άλλο να κρύβει τον έρωτά της για τον Τζιχάν και μη μπορώντας φυσικά να εκφράσει ελεύθερα όσα νιώθει για εκείνον καθώς ο γάμος τους με την Ντιλαρά ακόμα ισχύει, αποφασίζει να φύγει μακριά. Ετσι παίρνει από ένα δώρο χωρίς κόρες της και της αποχαιρετάει, χωρις να τους πει το παραμικρό. «Να ξέρεις πως ό,τι κι αν συμβεί θα σε αγαπάω», λέει στην Τζανσού, ενώ στη Χαζάλ: «θέλω να είσαι ευτυχισμένη και να μην αφήσεις κανέναν να σε πληγώσει». Η γυναίκα πουλάει όλα της τα έπιπλα και με αυτά τα λεφτά θα κάνει μια νέα αρχή μακριά. Ο Τζιχάν πάει να τη βρει και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Μάλιστα της δίνει ένα δαχτυλίδι-αντίκα της γιαγιάς του λέγοντάς της: «Μου είχε πει η γιαγιά μου να το δώσω στη γυναίκα που θα αγαπήσω πραγματικά! Για χρόνια το είχα κρυμμένο! Σε παρακαλώ πάρε το και σκέψου καλά τι απόφαση θα πάρεις». Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να φύγει. Την επόμενη μέρα φτάνει στο σταθμό των λεωφορείων και ο Τζιχάν την παρακολουθεί κρυφά από μακριά. Οπως τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα την αναγκάσουν να επιστρέφει πίσω άρον-άρον.

Η Ντιλαρά νεκρή;

Η Ντιλαρά μέχρι το τέλoς δεν θα δεχτεί με τίποτα να χωρίσει με τον Τζιχάν, παρόλο που εκείνος της έχει πια δηλώσει ξεκάθαρα πως είναι ερωτευμένος με την Γκιουλσερέν. Στο τελευταίο επεισόδιο θα δείτε την ισχυρή γυναίκα να βρίσκεται στο εξωτερικό προκειμένου να φέρει τον καλύτερο γιατρό που θα εγχειρήσει τη Χαζάλ για να μπορέσει το κορίτσι να περπατήσει ξανά μετά το ατύχημα που είχε. Στο μεταξύ, όμως, η κοπέλα έχει ανάγκη τη μητέρα της και έτσι ο Τζιχάν ζητάει από την Γκιουλσερέν να πάει στην έπαυλη για να είναι στο πλευρό της Koρης της.

Το επόμενο πρωί η Ντιλαρά επιστρέφει από το εξωτερικό και σοκάρεται που βλέπει μπροστά της την Γκιουλσερέν: «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Βρήκατε ευκαιρία να μείνετε μόνοι σας, ενώ εγώ έψαχνα για την κόρη μου τον καλύτερο γιατρό; Σε παρακαλώ πολύ φύγε». Όμως ο Τζιχάν επεμβαίνει και η Ντιλαρά φεύγει. Καθώς κατευθύνεται όπως στο γκαράζ της έπαυλης το αυτοκίνητό της ανατινάζεται ύστερα από βόμβα που τοποθέτησε άγνωστος.

Το αν ζει ή όχι κανείς δεν γνωρίζει…

Η Χαζάλ σε αναπηρικό καρότσι

 

Κι ενώ οι σχέσεις της Χαζάλ και της Τζανσού είχαν φτιάξει, όταν η δεύτερη μαθαίνει πως η πρώτη τη βρίζει παντού στο σχολείο ξεσπάει ένας καβγάς ανάμεσα στα δύο κορίτσια και η Χαζάλ χάνει την ισορροπία της και πέφτει από τα σκαλιά. Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ εκεί φτάνει και η οικογένεια. Μετά από δύο μέρες και ύστερα από μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, η Χαζάλ ανοίγει τα μάτια της και οι γονείς της τη ρωτάνε πως είναι. Εκείνη τους απαντάει πως είναι καλά, ενώ ο γιατρός αντιλαμβάνεται πως η εγχείρηση δεν πέτυχε και πως η κοπέλα δεν νιώθει τα πόδια της. Την αλήθεια όπως μαθαίνει και η ίδια η Χαζάλ το βράδυ όταν αντιλαμβάνεται πως δεν νιώθει τα πόδια της και αρχίζει να ουρλιάζει: «Τα πόδια μου! Δεν μπορώ να περπατήσω», λέει με δάκρυα, ενώ οι δύο μητέρες της και ο Τζιχάν προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Την επόμενη μέρα ο γιατρός της λέει να το παλέψει κι εκείνη αρχίζει να φωνάζει: «Δεν θέλω να ζήσω έτσι», ενώ απέξω η Τζανσού καταρρέει όταν ακούει τα λόγια της. Μετά από μέρες η Χαζάλ επιστρέφει στην έπαυλη, οπως συνεχίζει να επιτίθεται στην Τζανσού: «Εξαιτίας σου είμαι ανάπηρη και είμαι καθηλωμένη σ’ αυτή την καρέκλα. Σε μισώ», φωνάζει και κλείνεται στον εαυτό της, ενώ απογοητεύεται που δεν βλέπει πρόοδο της φυσιοθεραπείας της. Ενα πρωί η γυναίκα που την προσέχει την αφήνει έξω στην αποβάθρα, αλλά τα φρένα του αμαξιδίου δεν έχουν πιάσει καλά με αποτέλεσμα αυτό να οδηγείται στη θάλασσα. Η Χαζάλ ουρλιάζει για βοήθεια, αλλά πέφτει στη θάλασσα και παλεύει να σωθεί!

Τζανσού: Οι τύψεις τη στοιχειώνουν

 

Η Τζανσού δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που άθελά της έκανε στην αδελφή της. Νιώθει απίστευτες τύψεις και δεν μπορεί να συνέλθει. Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η κοπέλα θα μάθει από μια συμμαθήτριά της και παλιά φίλη της Χαζάλ, ότι τελικά η Χαζάλ δεν μίλησε ποτέ με άσχημο τρόπο για εκείνη. Η Τζανσού ουρλιάζει: «Δεν το πιστεύω ότι μου κάνατε τέτοιο πράγμα! Είστε απαράδεκτοι!». Οζάν προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά εκείνη κλείνεται στο δωμάτιό της. Την επόμενη μέρα με τη βοήθεια του Ραχμί και του Οζάν που της λένε ότι «ξέρει η Χαζάλ ότι δεν έφταιγες», ετοιμάζεται για το νοσοκομείο. Η Τζανσού πάει στο δωμάτιο της Χαζάλ και της λέει: «Συγχώρεσέ με, ξέρω ότι δεν έφταιγες! Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με για ό,τι έγινε». «Φύγε από μπροστά μου! Κοίτα τα χάλια μου! Εξαιτίας σου δεν μπορώ να περπατήσω! Είσαι χαρούμενη τώρα που με έκανες δυστυχισμένη;». Οσο η Χαζάλ ρίχνει τις ευθύνες στην Τζανσού, τόσο η τελευταία δεν μπορεί να συνέλθει από τιε τύψεις της. Παράλληλα, η γυναίκα του Οζκάν φτάνει στην έπαυλη μαζί με το νεογέννητο μωρό τους για να το γνωρίσει η Τζανσού.

Κεριμάν: Ερωτευμένη με τον κηπουρό

Όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε την Κεριμάν όχι, φυσικά, να έχει αλλάξει χαρακτήρα αλλά να είναι ξανά έτοιμη να δεχτεί έναν έρωτα στη ζωή της. Μετά την αηοφυλάκισή της -σε παρακάτω επεισόδια θα δείτε το πώς η ίδια βρέθηκε μπλεγμένη εξαιτίας του δικηγόρου που δήθεν θα έβγαζε από την φυλακή τον Οζκάν και εκείνη του έδινε μεγάλα χρηματικά ποσά- η ίδια θα γνωρίσει τον Οσμάν, τον νέο κηπουρό της έπαυλης των Γκιουρπινάρ, ο οποίος με τη σειρά του πληρώνεται αδρά από την Τζαντάν, τη δικηγόρο της Ντιλαρά για να την ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην έπαυλη. Κεριμάν και Οσμάν θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα, με πολλά εμπόδια βέβαια, καθώς ο Οζκάν δεν βλέπει με καλό μάτι το σύντροφο της αδελφής του, ενώ παράλληλα εκείνη αναλαμβάνει να προσέχει τη γυναίκα και το παιδί του Οζκαν.

Ραχμί: Δολοφόνος για τη… Χαζάλ

Η Χαζάλ βγαίνει ραντεβού μ’ ένα μεγαλύτερο από εκείνη αγόρι, τον Τεομάν, ο οποίος όμως το μόνο που θέλει είναι να την εκμεταλλευτεί βγάζοντας στο Ιντερνετ τις προσωπικές τους στιγμές. Ο Ραχμί μαθαίνει τους σκοπούς του και όταν πάει εκεί που βρίσκεται το νεαρό ζευγάρι καβγαδίζει έντονα με τον Τεομάν όταν τον σπρώχνει και ο τελευταίος χτυπάει θανάσιμα το κεφάλι του. Το σοκ για τη Χαζάλ είναι μεγάλο:

«Τι έκανες;», φωνάζει στον παππού της κι εκείνος της δείχνει στον υπολογιστή την παγίδα που της είχε στήσει: «Δεν μπορεί να το έκανε αυτό, θα παντρευόμασταν», λέει με δάκρυα το κορίτσι και ο Ραχμί ενημερώνει τον Τζιχάν για ό,τι έγινε και οι τρεις τους προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημα. Ο Ραχμί είναι σε κακό χάλι από το θάνατο που προκάλεσε άθελά του, ενώ ο Τζιχάν παίρνει τη Χαζάλ στην έπαυλη.

Δολοφονική επίθεση στον Οζκάν

Ο Οζκάν γίνεται πατέρας  ξανά και φυσικά η χαρά του δεν κρύβεται. Το ίδιο χαρούμενη είναι και η Κεριμάν, η οποία στέκεται στο πλευρό της νέας, της νύφης, ενώ μάλιστα εκείνη ήταν που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Ομως ο Οζκάν είναι μπλεγμένος σε μια υπόθεση με χρήματα, με αποτέλεσμα στο τελευταίο επεισόδιο να δούμε έναν άγνωστο να τον πυροβολεί τρεις φορές στο θώρακα στο συνεργείο όπου εργάζεται και μάλιστα παρουσία του αφεντικού του που κοιτάζει σοκαρισμένος.

Μπλεξίματα με την αστυνομία!

Η στιγμή του πυροβολισμού φτάνει στην έπαυλη μαζί με το νεογέννητο μωρό τους για να το γνωρίσει η Τζανσού. Για ακόμη μια φορά ο Οζάν έχει μπλεξίματα με την αστυνομία και αυτή τη φορά χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό. Ο νεαρός βρίσκεται σ’ ένα club και διασκεδάζει, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος πέφτει πάνω του και χωρίς να το καταλάβει του βάζει στην τσέπη ένα σακουλάκι με ναρκωτικά. Αργότερα η αστυνομία φτάνει εκεί και του κάνει έλεγχο για ναρκωτικές ουσίες. «Δεν παίρνω ναρκωτικά, τι προσπαθείτε να κάνετε;», τους λέει και όταν ο αστυνόμος βρίσκει το φακελάκι ο Οζάν σοκάρεται. «Αλήθεια, δεν είναι δικό μου! Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί, κάποιος με παγίδευσε», λέει ο νεαρός, αλλά η αστυνομία τον συλλαμβάνει.

Για την αρχική σελίδα «Ραγισμένες Καρδιές» πατήστε ΕΔΩ

ragismenes kardiestelos protagoniston