Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38

Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1 …

Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38

Τέσσερις αδελφές, δεμένες με αόρατα νήματα, βιώνουν δραματικές εξελίξεις.

  • Η Φρόσω, έχοντας λάβει ελπίδα για την υγεία του μωρού της, έρχεται αντιμέτωπη με την απόρριψη του Νάτση.
  • Η Βασιλική καλείται να σηκώσει το βάρος των επιλογών της, ενώ η σχέση της με τον Σώτο κλονίζεται.
  • Η Μαρίκα έρχεται πιο κοντά με τη Νέλλα, προσφέροντας στήριξη και κατανόηση.
  • Η Δεσποινιώ παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, μετακομίζοντας σε νέο σπίτι.

Στο τελευταίο επεισόδιο:

Το μωρό της Φρόσως γίνεται καλά, αλλά ο Νάτσης, υποχωρώντας στις πιέσεις της Ευανθίας, την διώχνει. Ο Λούης, θηριώδης από θυμό, ετοιμάζεται για εκδίκηση. Ο Σώτος, χωρισμένος από την Πένυ, κατηγορεί τη Μαρίκα για την αποκάλυψη του μυστικού του. Ο Κοσμάς, χάνοντας την υποστήριξη του Καδή, έρχεται σε ρήξη με τον γιο του. Η Μάγια αναζητά νέα ψυχοκόρη, ενώ η Λένα και ο Σπύρος μαθαίνουν άγνωστες αλήθειες για τον Αρδίτη. Ο Ερμής και ο Ιάκωβος μυούνται στον κόσμο των χαρτοπαιξίματος. Η Δεσποινιώ ποζάρει στον φακό του Σπετσιώτη, αφήνοντας το μέλλον αβέβαιο.

Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 35

H Ευανθία νοσηλεύεται και η Φρόσω την επισκέπτεται και μαθαίνει κάτι που θα της δώσει ελπίδα. Η Μάγια με τον Ερμή διαλέγουν νέα ψυχοκόρη. Η Μαρίκα πηγαίνει στο Ασαντέ για να βρει τον Τάσο, όπως της ζήτησε η Νέλλα, αλλά τα πράγματα παίρνουν άγρια τροπή. Ο Σώτος συγκρούεται με τον Κοσμά που είναι σε απόγνωση, ενώ η Νέλλα αποκαλύπτει στον Σώτο για τον εγκλεισμό της στην κλινική. Ο Αρδίτης δίνει εντολή να του βρουν την Λένα, ενώ μαθαίνει από τον Κοντόπουλο πως κι ο Κοτρώτσης είναι υποψήφιος Διοικητής Τραπέζης.

Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 36

Η Βασιλική βγαίνει με τον Δαμιανό και στο μεταξύ μαθαίνει μια πληροφορία που αλλάζει όλα τα δεδομένα. Η νέα ψυχοκόρη πηγαίνει στο σπίτι του Αρδίτη, ενώ ο Παύλος παραμένει στο νοσοκομείο. Η Φρόσω συμπεριφέρεται παράξενα και οι γαμπροί του Νάτση αρχίζουν να την υποψιάζονται. Η Ευανθία θέλει να γυρίσει σπίτι. Ο Σώτος τσακώνεται με την Αρχοντούλα γιατί του απέκρυψε τη νοσηλεία της Νέλλας. Με στόχο να ξεφύγει από τη Νέλλα, ο Τάσος μετακομίζει με τη Δεσποινιώ στης Βικτωρίας κι εκείνη του κάνει μια πρόταση για να τον ξελασπώσει με τα χρήματα που χρωστά. Ο Κοσμάς κάνει δολιοφθορά στο ίδιο του το εργοστάσιο και παγιδεύει το προσωπικό για να κερδίσει τη δίκη.

Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 37

1950. Κρυοπηγή Θράκης. Η οικογένεια Πολύτου αρραβωνιάζει τη μεγαλύτερη κόρη, τη Μαρίκα. Η χαρά της οικογένειας, όμως, τελειώνει απότομα όταν η περίθαλψη ενός νεαρού αντάρτη οδηγεί στην εξορία τον πατέρα. Η σύλληψή του αρρωσταίνει βαριά τη μητέρα τους που τελικά πεθαίνει από τον καημό της. Λίγο πριν πεθάνει. ορκίζει τη Μαρίκα, τη μεγαλύτερη αδελφή, να μη χωρίσει ποτέ από τις αδελφές της, Βασιλική, Φρόσω και Δεσποινιώ. Η φτώχεια αλλά και η φήμη για τις αριστερές πεποιθήσεις του πατέρα τους, τις αναγκάζει να πάρουν την απόφαση να μετακομίσουν στην Αθήνα ως ψυχοκόρες σε εύπορες οικογένειες. Η φίλη της μητέρας τους. η Βικτωρία, πείθει τη Μαρίκα πως αυτό θα είναι το καλύτερο για όλες τους. Η Μαρίκα δέχεται, αλλά υπό έναν όρο: Να πάνε όλες στο ίδιο σπίτι. Μόνο που ο όρος αυτός καταπατάται. Φτάνοντας στην Αθήνα, οι τέσσερις αδελφές χωρίζονται και οδηγούνται στα σπίτια που η συγχωριανή τους Βικτωρία κανόνισε να πάνε ως ψυχοκόρες.

Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 38

Στην Αθήνα, η Μαρίκα και η Δεσποινιώ καταλήγουν στην οικία του βιομήχανου Κοσμά Κοτρώτση (Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης) και της ιδιόρρυθμης συζύγου του Νέλλας (Δήμητρα Ματσούκα). Οι δύο κοπέλες από την πρώτη στιγμή δέχονται τον αρνητισμό του σπιτιού. Η Βασιλική καταλήγει στην οικία του πολιτικού Ευάγγελου Αρδίτη (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) και της φεμινίστριας κόρης του Μάγιας (Γιούλικα Σκαφιδά), που δείχνει να θέλει να τη βοηθήσει, σε αντίθεση με τον σύζυγό της. Παύλο (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) που δεν της δίνει και σημασία και μάλιστα προτρέπει και τη γυναίκα του να μην είναι τόσο «ανοιχτή». Τέλος, η Φρόσω τυχαίνει θερμής υποδοχής στο σπίτι του μεγαλογαιοκτήμονα Ηλία Νάτση (Χρήστος Μαλάκης) έξω από την Τρίπολη από τη γυναίκα του την Ευανθία (Μαρίνα Ασλάνογλου), που προσπαθεί να κάνει παιδί. Σύντομα, όμως η ζωή θα δείξει το σκληρό πρόσωπο και στα τέσσερα κορίτσια που θα παλεύουν να γλιτώσουν από τα βασανιστήρια!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΨυχοκόρεςΨυχοκόρες Β ΚύκλοςΨυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 35Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 36Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 37Ψυχοκόρες Β Κύκλος – Επεισόδιο 38