Ψυχοκόρες – Την χρυσώνει και εξαφανίζεται

Ψυχοκόρες – Στο φινάλε της σειράς, η Αρχοντούλα θα παραλάβει την κληρονομιά της Νέλλας και θα ξεκινήσει μια νέα ζωή. Η Νέλλα θα κάνει τα πάντα για να μείνει πλάι στον Κοσμά και θα καταλήξουν μαζί. Θα κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου και οι δυο τους θα βρεθούν νεκροί στον πάτο της θάλασσας.

Ψυχοκόρες – Την χρυσώνει και εξαφανίζεται

Πριν συμβεί αυτό, η Νέλλα θα φροντίσει με τον δικό της τρόπο την Αρχοντούλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αρχοντούλα θα βρει κάτω από το κρεβάτι της ένα γράμμα και ένα ξύλινο κουτί με τα κοσμήματα της Νέλλας. Το γράμμα θα περιέχει την ιδιόχειρη διαθήκη της Νέλλας, η οποία θα δηλώνει πως αφήνει τα πάντα στην Αρχοντούλα, μαζί με το σπίτι. Λίγο αργότερα, η Αρχοντούλα θα πληροφορηθεί για τον θάνατο της Νέλλας και του Κοσμά. Θα μετατρέψει το σπίτι σε ξενώνα και κέντρο εκπαίδευσης για κορίτσια που θέλουν να γίνουν υπηρέτριες, αντί για ψυχοκόρες.

Δίπλα της, ως βοηθοί, θα είναι η Μαργαρίτα και η Δεσποινιώ, η οποία έχει γιατρευτεί και έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες και τις εφιαλτικές στιγμές. Με αυτή τη νέα αρχή, η Αρχοντούλα θα χτίσει μια καινούργια ζωή, γεμάτη ελπίδα και προοπτικές για τις νεαρές γυναίκες που θα φιλοξενεί και θα εκπαιδεύει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια