Ψυχοκόρες – Πατά την σκανδάλη και τον αποτελειώνει

Ψυχοκόρες – Στο σπίτι του Κοτρώτση και ενώ αυτός ετοιμάζει τα πράγματα του για να φύγει χωρίς τη Νέλλα, η αστυνομία τον καλεί για ανάκριση, κατά την οποία ο άντρας θα φορτώσει τα πάντα στον Αρδίτη και τις διασυνδέσεις του με την κυβέρνηση.

Ψυχοκόρες – Πατά την σκανδάλη και τον αποτελειώνει

Οι αστυνόμοι κάνοντας την έρευνά τους ανακαλύπτουν τις παράνομες δουλειές του Κοσμά και αποφασίζουν να δράσουν. Τέλος, Φρόσω και Ευανθία έρχονται αντιμέτωπες με τον Βελλή, ο οποίος είναι αποφασισμένος να πάρει τα αρχαία που πιστεύει ότι του ανήκουν. Η Φρόσω αρνείται να του τα δώσει, όταν όμως εκείνος παίρνει στα χέρια του τον μικρό Ασημάκη, η κοπέλα με όπλο στα χέρια τον απειλεί ανοιχτά. Μια εκείνον και μια την Ευανθία που της είχε κρύψει πως ετοιμάζεται να πάρει τα παιδιά και να φύγουν.

«Σκότωσέ τη, Φρόσω. Σκέψου τι σου έκανε με τον άντρα της όλα αυτά τα χρόνια και πάμε να φύγουμε μαζί», θα τονίσει ο αστυνόμος της Τρίπολης και η κοπέλα χωρίς δεύτερη σκέψη στρέφει την κάννη του όπλου στον Βελλή, τον οποίο και σκοτώνει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια