Ψυχοκόρες – Νέλλα – Κοσμάς Συναντούν τον Θάνατο

Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Νέλλα και ο Κοσμάς, τελειώνουν τη διαδρομή τους με μια τραγική σύγκρουση στο τέλος της σειράς. Αντί να αντιμετωπίσουν το αβέβαιο μέλλον τους στην πατρίδα, επιλέγουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο εξωτερικό.

Ψυχοκόρες – Νέλλα – Κοσμάς Συναντούν τον Θάνατο

Ο Κοσμάς, ωστόσο, κρύβει από τη Νέλλα την αλήθεια περί της αναχώρησής τους. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ο Κοσμάς συνειδητοποιεί ότι τα φρένα του αυτοκινήτου δεν λειτουργούν. Η Νέλλα, αποκαλύπτοντας πως είχε κόψει ένα καλώδιο, οδηγεί τους αναπόφευκτα σε μια μοιραία σύγκρουση. Το αμάξι τους πέφτει στη θάλασσα, και οι δύο τους βυθίζονται στον πάτο της θάλασσας, αφήνοντας πίσω τους έναν κόσμο που συγκλονίζεται από τον αιφνίδιο χαμό τους.

Οι αρχές δεν καταφέρνουν ποτέ να εντοπίσουν τα πτώματα τους, αφήνοντας την Νέλλα και τον Κοσμά να παραμένουν αγνώριστοι και αγνωστοί στην τελευταία τους πράξη. Η σειρά κλείνει με μια συγκλονιστική στιγμή, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται για τις συνέπειες των πράξεών τους και το αίσθημα της τραγικής τους μοίρας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδιαψυχοκορες σποιλερ