Ψυχοκόρες – Η Λύτρωση έρχεται με την Εκδίκηση

Ψυχοκόρες – Με έντονο αίσθημα λύτρωσης, θανάτου και εκδίκησης θα κλείσει η καθηλωτική σειρά “Ψυχοκόρες” του ΑΝΤ1. Οι αδελφές Πολύζου θα βρουν τη λύτρωση, αλλά με διαφορετικούς τρόπους. Στο τέλος, και οι τέσσερις θα συναντηθούν για τελευταία φορά.

Ψυχοκόρες – Η Λύτρωση έρχεται με την Εκδίκηση

Η Μαρίκα θα υποκύψει στον έρωτά της με τον Σώτο, θα παντρευτούν και θα μετακομίσουν στο χωριό της, ξεκινώντας μια νέα ζωή. Η Βασιλική, μετά από μια συνάντηση με τον Παύλο, θα λάβει ένα δώρο από εκείνον και θα αναχωρήσει για σπουδές στην Ιταλία, χωρίς αυτόν. Η Δεσποινιώ θα γιατρευτεί από τη σύφιλη και, μαζί με την Αρχοντούλα, θα ιδρύσουν ένα εκπαιδευτήριο κοριτσιών στην οικία Κοτρώτση, που θα κληρονομήσει η Αρχοντούλα από τη Νέλλα.

Η Φρόσω θα βρει την μοίρα της στον άλλο κόσμο, πλάι στον Μέλιο της. Θα πάρει εκδίκηση από τη Βικτωρία για τα δεινά που τους προξένησε και θα την πυροβολήσει. Πριν πεθάνει, όμως, η αδίστακτη γυναίκα θα πυροβολήσει και εκείνη τη Φρόσω, θανάσιμα. Δύο ακόμη θάνατοι θα μας συγκλονίσουν: η Νέλλα και ο Κοσμάς θα πέσουν με το αυτοκίνητό τους στη θάλασσα και τα πτώματά τους δεν θα βρεθούν.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια