Ψυχοκόρες – Η Δεσποινιώ αντιμέτωπη με το πεπρωμένο της

Ψυχοκόρες – Η Δεσποινιώ βλέπει στην πιάτσα τον Κοσμά Κοτρώτση και πληρώνει μια κοπέλα για να παρουσιαστεί η ίδια στη θέση της! Ο Κοσμάς, παρότι σαστίζει που τη βλέπει μετά από τόσο καιρό και μάλιστα εκεί, χαίρεται που επιτέλους θα την κάνει δική του.

Ψυχοκόρες – Η Δεσποινιώ αντιμέτωπη με το πεπρωμένο της

Μόνο που η Δεσποινιώ πηγαίνει μαζί του μόνο και μόνο επειδή έχει σύφιλη και θέλει να τον κολλήσει για να τον εκδικηθεί! Λίγο αργότερα, ένας ακόμα πελάτης, ένας φαντάρος, πλησιάζει τη Δεσποινώ, όμως είναι ο αδελφός της! Η συνάντηση αυτή θα αλλάξει τη ζωή της. Ο Κοσμάς, ενώ ετοιμάζεται να το σκάσει χωρίς τη Νέλλα, οδηγείται στην αστυνομία για ανάκριση, όπου προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στον Αρδίτη.

Ωστόσο, η Νέλλα καταλαβαίνει το σχέδιό του και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει μόνος. Επιπλέον, φροντίζει να χαλάσει τα φρένα του αυτοκινήτου… Μια φωτογραφία του γιου του Πολίτη αναστατώνει τη Μαρίκα, καθώς στο πρόσωπό του αναγνωρίζει το νεαρό που είχε προσπαθήσει να σώσει ο πατέρας του. Το λέει στον Πολίτη που συγκλονίζεται μαθαίνοντας πως ο γιος του έχει πεθάνει, αλλά της λέει πως τουλάχιστον λυτρώθηκε, γιατί τόσο καιρό ζούσε με την αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια