Ψυχοκόρες εξελίξεις – Βάφει τα χέρια της με αίμα και ξεψυχάει

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1 υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, με τη Φρόσω να πεθαίνει στα χέρια των αγαπημένων της αδερφών. Μετά τη δολοφονία του Βελλή, η Φρόσω αποφασίζει να αφήσει το παιδί της στην Ευανθία και να πάει στην Αθήνα.

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Βάφει τα χέρια της με αίμα και ξεψυχάει

Εκεί, την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Το σπίτι που αγόρασε η Ευανθία ανήκει στον Κοσμά Κοτρώτση, και ανοίγοντας την πόρτα, η Φρόσω βλέπει τις αδερφές της. Οι αδερφές Πολύζου ξανασμίγουν, αλλά οι χαρές δεν θα κρατήσουν πολύ. Μιλώντας για τα όσα δύσκολα πέρασαν, συνειδητοποιούν ότι η Βικτωρία ευθύνεται για όλα. Η Φρόσω αποφασίζει κρυφά να πάρει εκδίκηση και να βάψει ξανά τα χέρια της με αίμα. Την επόμενη μέρα, η Φρόσω πηγαίνει σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και συναντά τη Βικτωρία. Η Μαρίκα βρίσκει ένα σημείωμα που άφησε η Φρόσω στο σπίτι και καταλαβαίνει τις προθέσεις της.

Η Φρόσω και η Βικτωρία συγκρούονται. Η Φρόσω την σημαδεύει με όπλο, αλλά η Δεσποινιώ, η Μαρίκα και η Βασιλική φτάνουν την τελευταία στιγμή και προσπαθούν να την αποτρέψουν. Παρά τις προσπάθειές τους, η Φρόσω πυροβολεί και σκοτώνει τη Βικτωρία, αλλά τραυματίζεται θανάσιμα και η ίδια. Οι δύο γυναίκες πέφτουν νεκρές. Η Φρόσω πεθαίνει στα χέρια των αδερφών της και αμέσως μετά φεύγει για τον Παράδεισο, όπου συναντά τον αγαπημένο της Μέλιο. Έτσι κλείνει η δραματική ιστορία των αδερφών Πολύζου, αφήνοντας τους θεατές με ένα αίσθημα βαθιάς συγκίνησης και τραγικού τέλους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδιαψυχοκορες σποιλερ