Ψυχοκόρες εξελίξεις – Το ματωμένο πουκάμισο τον στέλνει φυλακή

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Ο Κοσμάς θα βρεθεί στην αστυνομία, όπου θα τον ανακρίνουν. Η Νέλλα δολοφόνησε την Άννα και, μαζί με τον Κοσμά, εξαφάνισαν το πτώμα της.

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Το ματωμένο πουκάμισο τον στέλνει φυλακή

Ο Κοσμάς έθαψε το ματωμένο πουκάμισό του στην αυλή, αλλά η Μαργαρίτα τον είδε και το ανέφερε στην Αρχοντούλα. Η Αρχοντούλα, με τη σειρά της, αποκάλυψε την αλήθεια και έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Παράλληλα, ο Σώτος ανακαλύπτει ότι η Αρχοντούλα είναι η μητέρα του. Αφού ενημερώσει τον Κοσμά για την αλήθεια, φεύγει από το σπίτι. Ο Κοσμάς, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις, βλέπει την Αρχοντούλα να καταγγέλλει το ματωμένο πουκάμισο στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί επισκέπτονται τη Νέλλα για να την ανακρίνουν σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τον άντρα της. Ο Κοσμάς, φοβούμενος τις συνέπειες, σχεδιάζει να το σκάσει χωρίς τη Νέλλα. Πριν όμως καταφέρει να φύγει, οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν και τον οδηγούν στην ανάκριση. Προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη στον Αρδίτη, αλλά τα στοιχεία εναντίον του είναι ισχυρά.

Οι αποκαλύψεις και οι εντάσεις συνεχίζονται, καθώς η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων δοκιμάζονται. Η αλήθεια έρχεται στο φως με τον πιο δραματικό τρόπο, φέρνοντας τα πάνω κάτω στις ζωές όλων.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδιαψυχοκορες σποιλερ