Ψυχοκόρες εξελίξεις – Σοκ – Μάγια – Παύλος δολοφονούνται

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η οικογένεια Αρδίτη θα βιώσει δραματικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πιο σκοτεινή πλευρά του Νέστορα. Η προσπάθεια δολοφονίας κατά της Μάγιας και του Παύλου θα ταράξει βαθιά την οικογενειακή τους ζωή.

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Σοκ – Μάγια – Παύλος δολοφονούνται

Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον εχθρό του, ο Παύλος θα σχεδιάζει την παγίδευση του Νέστορα, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Ερμή. Ο Παύλος μετά από έντονη συζήτηση με τη Μάγια, θα την πείθει να ρισκάρουν όλα για να ξεσπάσουν τον Νέστορα. Αποφασισμένοι, θα οργανώνουν ένα οικογενειακό πικ νικ ως την τέλεια στιγμή για την εφαρμογή του σχεδίου τους. Όταν ο Νέστορας εμφανιστεί κρατώντας όπλο, θα ξεκινήσει μια άγρια σύγκρουση.

Ο Λεωνίδας θα προσπαθήσει να προστατέψει τη Μάγια και θα τραυματιστεί σοβαρά, αλλά η παρέμβασή του θα επιτρέψει τη σύλληψη του Νέστορα. Έτσι, το αρχικό σχέδιο της Μάγιας και του Παύλου θα ολοκληρωθεί επιτυχώς, αφού ο Νέστορας θα τεθεί υπό κράτηση. Η οικογένεια Αρδίτη θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης και των γεγονότων, ενώ η αλληλεγγύη και η αγάπη τους θα ενισχύσουν τους δεσμούς τους περισσότερο από ποτέ.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδιαψυχοκορες σποιλερ