Ψυχοκόρες εξελίξεις – Μονόδρομος ο χωρισμός τους

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Συνταρακτικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς θα μαρτυρήσουν τον μεγάλο χωρισμό ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Μάγια, που είχε ενωθεί με τον Παύλο για να υποστηρίξει την πολιτική της καριέρα, αναγκάζεται να απομακρυνθεί από το σπίτι τους, με αποτέλεσμα να φέρει Βασιλική και Παύλο πιο κοντά απ’ ό,τι ποτέ.

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Μονόδρομος ο χωρισμός τους

Οι νύχτες που πέρασαν μαζί ίσως άφησαν σημάδια αγάπης, αλλά η αλήθεια φανερώνεται όταν η Μάγια ακούει τον Παύλο να ψάχνει ακόμα την αγνοούμενη ψυχοκόρη τους. Εκείνη συνειδητοποιεί ότι ο Παύλος εξακολουθεί να την αγαπά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες της σχέσης τους. Η Μάγια Αρδίτη αποφασίζει να μην αποκαλύψει ποτέ στον Παύλο τη νέα της εγκυμοσύνη. Αντίθετα, τον προτρέπει να χωρίσουν με ειρήνη και ψυχραιμία, υποσχόμενη να του δώσει μέρος του χρηματικού ποσού από την πώληση του σπιτιού του πατέρα της.

Ο Παύλος, αποφασισμένος να προχωρήσει, ιδρύει τη δική του εφημερίδα, ενώ η Βασιλική μετακομίζει σε μια φτωχική γειτονιά της Αθήνας, συμπορευόμενη με γυναίκες που χρειάζονται την υποστήριξή της. Κλείνοντας ένα κεφάλαιο της ζωής τους, οι δύο τους ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις και αποκαλύψεις, σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται γύρω τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια