Ψυχοκόρες εξελίξεις – Μοιραία Συνάντηση καταλήγει σε φονικό

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η συνέχεια στη σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται καθηλωτική, καθώς η Φρόσω κρύβει ένα μεγάλο μυστικό από τις αδελφές της. Μετά τον φόνο του διοικητή της αστυνομίας, η Ευανθία θα τη βοηθήσει να διαφύγει στην Αθήνα, ενώ ο Ασημάκης θα παραμείνει στην Τρίπολη.

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Μοιραία Συνάντηση καταλήγει σε φονικό

Στην Αθήνα, η Φρόσω θα μείνει στο σπίτι που αγόρασε η Ευανθία, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα της Ευανθίας για να μην προκαλέσει υποψίες. Η κατάληξη της Φρόσως θα έρθει αναπάντεχα, μετά από μια συγκινητική και ευχάριστη στιγμή με όλες τις αδελφές Πολύζου μαζί. Όταν φτάσει στο σπίτι της Ευανθίας, η Φρόσω θα συναντήσει εκεί τις υπόλοιπες αδελφές της. Αυτό το σπίτι βρίσκεται πάνω από την οικία Κοτρώτση. Οι τέσσερις αδελφές θα μιλήσουν για τις δοκιμασίες που πέρασαν και τους εφιάλτες που έζησαν.

Θα καταλήξουν ότι για όλα τα δεινά τους ευθύνεται η Βικτωρία. Η Φρόσω θα αποφασίσει να εκδικηθεί τη Βικτωρία με θάνατο, αλλά δεν θα αποκαλύψει τίποτα στις αδελφές της. Την επόμενη μέρα, η Φρόσω θα πάει να συναντήσει τη Βικτωρία για να λογαριαστούν. Αυτή η συνάντηση θα αποβεί μοιραία και για τις δύο. Η Φρόσω θα σκοτώσει τη Βικτωρία, αλλά η Βικτωρία θα προλάβει να τραυματίσει θανάσιμα τη Φρόσω.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια