Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Βικτωρία παίζει το τελευταίο της χαρτί

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν αποκαλυπτικές εξελίξεις. Η Βικτώρια ξεκινά την εκδίκησή της, ενώ η Ευανθία αποκαλύπτει τα σχέδια της Αμαλίας και την διώχνει, κρατώντας τον Γιώργη.

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Βικτωρία παίζει το τελευταίο της χαρτί

Ο Παύλος και ο Λεωνίδας συνωμοτούν για να σώσουν τον Ερμή, ενώ ο Παύλος αποδέχεται πολιτική πρόταση υπό την προϋπόθεση να δοθεί χάρη σε έναν κρατούμενο της επιλογής του, διαμάχεται όμως με τη Μάγια. Ο Σώτος εγκαταλείπει το σπίτι, ενώ η Μαρίκα επιδιώκει να αποδράσει από τους Κοτρώτσηδες. Ο Κοσμάς χάνει τη θέση του και βιώνει σοβαρή κρίση. Παράλληλα, η Φρόσω συμφωνεί να αναζητήσει τα αρχαία, επιστρατεύοντας την ίδια να κατέβει στο πηγάδι. Η Δεσποινιώ σώζει ένα μικρό κορίτσι από τη Βικτώρια, αλλά εκείνη την εκδικείται.

Η Μαρίκα επισκέπτεται το σπίτι του Πολίτη και, επιστρέφοντας, ανακοινώνει στη Νέλλα ότι φεύγει. Η Δεσποινιώ αρχίζει να εργάζεται στη Μαρί. Η Μάγια ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της και ο Παύλος αλληλογραφεί με τον Νέστορα, παριστάνοντας τον Ερμή, ελπίζοντας να σώσει τον γιο του, με τον Λεωνίδα ως πολύτιμο βοηθό. Προσπαθούν να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες του Νέστορα. Η Χριστίνα μαθαίνει ότι θα πάρει μετάθεση και επιθυμεί να βοηθήσει τη Βασιλική να φύγει, αποκαλύπτοντάς της ότι γνωρίζει τη Βικτώρια. Εκμεταλλευόμενη την απουσία της Ευανθίας το βράδυ, η Φρόσω με τον Βελλή ξεκινούν την επιχείρηση στο πηγάδι.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδιαψυχοκορες σποιλερ