Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η πιο συγκινητική στιγμή όλων των επεισοδίων

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα μας καθηλώσουν με την πιο συγκινιτική σκηνή που έχουμε δει ως τώρα. Οι κοπέλες συναντούν τη χαμένη αδερφή τους και πέφτουν με δάκρυα στα μάτια στην αγκαλιά της.

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η πιο συγκινητική στιγμή όλων των επεισοδίων

Η Φρόσω, διψασμένη για εκδίκηση από την Ευανθία, φτάνει πρώτη στο σπίτι που η Ευανθία αγόρασε στην Αθήνα, χρησιμοποιώντας το όνομα της αφεντικίνας της. Το διαμέρισμα ανήκει στον Σώτο και λίγο αργότερα, η Φρόσω χτυπά την πόρτα της Νέλλας και του Κοσμά. Η Μαρίκα με τη Δεσποινιώ ανοίγουν και πέφτουν με δάκρυα στην αγκαλιά της Φρόσως. Εν τω μεταξύ, η Βασιλική φτάνει έξω από το σπίτι και συναντά τον Σώτο, που μόλις ακούει το όνομά της, την συνοδεύει με ενθουσιασμό μέσα.

Εκεί, οι τέσσερις αδερφές επανασυνδέονται για πρώτη φορά μετά τον διαχωρισμό τους και μιλούν για τα βιώματά τους. Ενημερώνονται για τη Βικτώρια και αποφασίζουν να την αντιμετωπίσουν μαζί. Παράλληλα, η Αρχοντούλα βρίσκει τη διαθήκη της Νέλλας και μαθαίνει για το δυστύχημα του ζεύγους Κοτρώτση, καθώς και ότι οι σωροί τους χάθηκαν στη θάλασσα. Την επόμενη μέρα, η Φρόσω φεύγει κρυφά για να συναντήσει τη Βικτώρια και να την σκοτώσει. Οι αδερφές της την ακολουθούν προσπαθώντας να την σταματήσουν, αλλά δεν προλαβαίνουν και οι δύο γυναίκες αλληλοσκοτώνονται.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ.

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια