Ψυχοκόρες εξελίξεις – Έτσι βγάζει την αντίζηλο απο την μέση

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Νέλλα, ανακαλύπτοντας τα σκοτεινά μυστικά της Άννας και τις άγριες προθέσεις της στον Κοσμά, αποφασίζει να παρέμβει προτού είναι πολύ αργά. Ακολουθεί το ζευγάρι στο ερημικό τοπίο, γεμάτη αποφασιστικότητα και ανησυχία. Βλέπει την Άννα να σηκώνει το όπλο της και να απειλεί τον Κοσμά, ο οποίος παγώνει από φόβο.

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Έτσι βγάζει την αντίζηλο απο την μέση

Ξαφνικά, η σιωπή διακόπτεται από έναν πυροβολισμό. Η Άννα πέφτει νεκρή, η απειλή της δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί. Η Νέλλα στέκεται σοκαρισμένη, αισθανόμενη τρόμο απο αυτό που μόλις συνέβη. Ο Κοσμάς, ελευθερωμένος από τον κίνδυνο, κοιτά τη Νέλλα με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη. Η Νέλλα αποφασίζει να προστατέψει τον Κοσμά, από την Άννα και από την ίδια της την αυτοκαταστροφική ορμή. Μαζί, καλύπτουν τα ίχνη της θανάτου της Άννας, ολοκληρώνοντας μια σκοτεινή επικίνδυνη ιστορία. Στο αρχοντικό, η Αρχοντούλα αποκαλύπτει την αλήθεια στον Σώτο, προκαλώντας ένταση και θυμό στην οικογένεια.

Οι δραματικές εξελίξεις απειλούν να θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές και τις σχέσεις τους. Αντίστοιχα, η Νέλλα, συντετριμμένη και αναζητώντας διέξοδο, περιπλανιέται σε έναν κόσμο που φαίνεται πλέον άγνωστος και απειλητικός. Ο πόνος και η απώλεια ξεπερνούν την ικανότητά της να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα χωρίς το όπιο που την κρατούσε ζωντανή. Ένα σκοτεινό κεφάλαιο κλείνει, αλλά οι συνέπειες του θανάτου της Άννας είναι βαθιές και διαρκείς, αφήνοντας πίσω του ένα ίχνος καταστροφής και αλλαγών που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια