Ψυχοκόρες εξελίξεις – Έτσι είναι η επόμενη μέρα για την Δεσποινιώ

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Δεσποινιώ στο φινάλε της σειράς “Ψυχοκόρες” αποκτά τον έλεγχο της ζωής της και ξεπερνά κάθε δυσκολία που αντιμετώπισε. Ζούσε ως αιχμάλωτος της ομορφιάς της, εκείνη που εκμεταλλεύτηκε η Βικτωρία για τους δικούς της σκοπούς. Αλλά η Δεσποινιώ βρίσκει τη διέξοδο και τη δύναμη να αλλάξει τη μοίρα της.

Ψυχοκόρες εξελίξεις – Έτσι είναι η επόμενη μέρα για την Δεσποινιώ

Ο Σώτος είναι εκείνος που την βοηθά να ξεπεράσει τη σύφιλη και να επιστρέψει στην οικεία των Κοτρώτσηδων. Εκεί συναντά πρώτα τη Μαρίκα και στη συνέχεια όλες τις αδερφές της ξανά. Η θεραπεία της εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Μαζί με την Αρχοντούλα, αποφασίζουν να μετατρέψουν το σπίτι των Κοτρώτση σε ξενώνα και κέντρο εκπαίδευσης για νεαρά κορίτσια που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες υπηρέτριες, αντί για απλές ψυχοκόρες.

Με τη στήριξη της Αρχοντούλας και της Μαργαρίτας, η Δεσποινιώ αναγεννιέται από τις στάχτες της. Ξαναβρίσκει τη δύναμη να προχωρήσει και να κατακτήσει ξανά όλα όσα είχε χάσει τον τελευταίο καιρό.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ.

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια