Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Ξεφορτώνεται τον Ασημάκη με μια χούφτα καρύδια

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Μαρίκα και Σώτος είναι έτοιμοι να φύγουν από το πατρικό σπίτι εκεί νου και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, όταν η Μαρίκα επιμένει πως πριν φύγουν πρέπει να ακούσει μια μεγάλη αλήθεια από την Αρχοντούλα.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Ξεφορτώνεται τον Ασημάκη με μια χούφτα καρύδια

Όντως το αγόρι κάθε και με ανυπομονησία να ακούσει αυτό που η πιστή οικονόμος έχει να του πει, σίγουρα όμως δεν περιμένει την εξέλιξη που θα έχει η κουβέντα τους όταν εκείνη του ανακοινώνει πως είναι βιολογικό της παιδί. «Είναι αστείο αυτό, Αρχοντούλα: Γιατί αν είναι, το βρίσκω πολύ κακόγουστο», της λέει αλλά όταν τη βλέπει με δάκρυα στα μάτια, καταλαβαίνει πως η γυναίκα κάθε άλλο παρά αστεία του κάνει. Τόσο εκείνη όσο και η Μαρίκα του λένε πως ήθελαν απλά να είναι ειλικρινής απέναντί του, όμως εκείνος κλονισμένος καθώς είναι, φεύγει από το σπίτι κατηγορώντας κυρίως τη Μαρίκα.

Την ίδια ώρα την Τρίπολη, η Φρόσω μαθαίνει από τον μικρό Γιώργο πως η Αμαλία σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το μωρό της. Πιο συγκεκριμένα, της λέει: «Η μαμά μου μού έδωσε να του δώσω να φάει καρύδια αλλά εγώ ξέρω πως αν τα φάει θα πνιγεί και δεν θέλω να το κάνω. Τον αγαπάω τον αδελφό μου, δεν θέλω να πεθάνει. Και εσένα σε αγαπάω», εξηγεί στη Φρόσω και εκείνη καταλαβαίνει πως η κοπέλα θέλει να πεθάνει ο Ασημάκης προκειμένου να λάβει ο δικός της γιος όλη τη περιουσία του Νάτση.

Τότε αποφασίζει να μιλήσει στην Ευανθία, ενώ ξεκαθαρίζει και τα πράγματα με τον Βελλή Χριστίνα και Βασιλική έρχονται κοντά. Η μια αποκαλύπτει στην άλλη το παρελθόν της και η πρώτη αποφασίζει να τη στηρίξει. Μάλιστα βρίσκει μια δικαιολογία και την οδηγεί στον θάλαμο που κρατείται ο πατέρας της για να τον δει όσο μπορεί αφού η κατάστασή του χειροτερεύει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδιαψυχοκορες σποιλερ