Ψυχοκόρες επεισόδια – Με κλεμμένη ταυτότητα, γλιτώνει την εξορία

Ψυχοκόρες επεισόδια – Στο Τρίκερι, ο Χατζής αποφασίζει να σκοτώσει τη Βασιλική. Η Χριστίνα όμως αντιλαμβάνεται ότι ο Χατζής σκότωσε κατά λάθος κάποιον άλλον και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το τραγικό αυτό συμβάν για να σώσει τη Βασιλική.

Ψυχοκόρες επεισόδια – Με κλεμμένη ταυτότητα, γλιτώνει την εξορία

Την προτρέπει να δηλώνει άλλο όνομα και να φύγει με το επόμενο καράβι, ενώ η ίδια θα φροντίσει να εξαφανίσει το πτώμα, αφήνοντας τον Χατζή να πιστεύει ότι σκότωσε τη Βασιλική Πολύζου. Στην Αθήνα, ο Παύλος ενημερώνει τη Μάγια για το σχέδιο που καταστρώνουν με τον Λεωνίδα και τσακώνεται με τον Κοντόπουλο, ο οποίος αντιτίθεται στη χορήγηση χάρης στη Βασιλική. Ο Παύλος και η Μάγια συναντούν τον Νέστορα, ο οποίος τους απειλεί με πυροβολισμό. Ο Λεωνίδας φτάνει εγκαίρως και τους προστατεύει, λαμβάνοντας ένα τραύμα που δεν προκαλεί σοβαρή ανησυχία.

Ο Ερμής, συγκλονισμένος από την εμπειρία του με τον Νέστορα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον Λεωνίδα. Ο Παύλος προσπαθεί να μάθει νέα για τη Βασιλική, αλλά ενημερώνεται ότι είναι νεκρή. Η Μαρίκα μετακομίζει στο σπίτι του Πολίτη και, κατά την επίσκεψή της στη μοδίστρα, μαθαίνει νέα της Δεσποινιώς. Εν τω μεταξύ, στο διαλυμένο αρχοντικό του Κοτρώτση, η αστυνομία σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον Κοσμά. Έχουν ήδη πάρει κατάθεση από τον Κόλλια, και μετά από έναν έντονο καβγά με τη Νέλλα, η Αρχοντούλα ξεθάβει το ματωμένο πουκάμισο.

Μετά την καταγγελία της Αρχοντούλας, η αστυνομία επισκέπτεται τη Νέλλα για το θέμα της Άννας, αλλά εκείνη τους διηγείται μια δική της ιστορία, αποφασισμένη να προστατεύσει τον άντρα της. Το περιβάλλον γεμίζει με ένταση και αβεβαιότητα καθώς οι χαρακτήρες παλεύουν με τις συνθήκες και τις δικές τους αποφάσεις. Οι πράξεις τους οδηγούν τις εξελίξεις, δημιουργώντας ένα δυναμικό πλέγμα γεγονότων και συναισθημάτων.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδιαψυχοκορες σποιλερ