Ψυχοκόρες επεισόδια – Ένας θάνατος της χωρίζει ξανά

Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο θάνατος χωρίζει ξανά τις αδελφές Πολύζου, αν και μόνο για λίγο. Όλες βρίσκονται μαζί στην Αθήνα, σε ένα σπίτι πάνω από την οικία του Κοτρώτση. Συναντιούνται επιτέλους, μετά από χρόνια δοκιμασιών και πόνων.

Ψυχοκόρες επεισόδια – Ένας θάνατος της χωρίζει ξανά

Οι τέσσερις αδελφές μοιράζονται τα βάσανα του παρελθόντος τους, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η Βικτωρία ευθύνεται για τις στεναχώριες τους. Η Φρόσω, ιδιαίτερα, νιώθει την ανάγκη για εκδίκηση για τον χαμό του αγαπημένου της, και αποφασίζει να αναζητήσει τη Βικτωρία για να εκπληρώσει τον σκοπό της. Την επόμενη μέρα, η Φρόσω, χωρίς να πει λέξη στις αδερφές της, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Βικτωρία. Όταν οι υπόλοιπες αδελφές φτάνουν, προσπαθούν να την πείσουν να μην προχωρήσει. Αλλά η Φρόσω, σταθερή στην απόφασή της, σημαδεύει την Βικτώρια με το όπλο της.

]

Καθώς πατάει την σκανδάλη, αλλά την ίδια στιγμή έχει προλάβει να πατήσει την σκανδάλη και η Βικτωρία. Το τέλος φτάνει και για τις δυο. Ο θάνατος είναι η μοίρα των αδερφών Πολύζου και τελικά τραβούν ξανά χωριστούς δρόμους. Οι τέσσερις αδελφές, οι Ψυχοκόρες, αποχωρίζονται ξανά, αυτή τη φορά για πάντα, σε μια στιγμή που ο θάνατος και η εκδίκηση φέρνουν την τραγωδία στην οικογένεια τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδια