Ψυχοκόρες επεισόδια – Διπλό φονικό σηματοδοτεί το τέλος

Ψυχοκόρες επεισόδια – Καταιγιστικές εξελίξεις συμβαίνουν στη σειρά του ΑΝΤ1, καθώς η Φρόσω Πολύζου αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και καταλήγει σε διπλό φονικό. Η ζωή της ανατρέπεται όταν συναντά απροσδόκητα τη Μαρίκα, τη Δεσποινιώ και τη Βασιλική, οι οποίες την παρακινούν να αντιμετωπίσει την Βικτωρία Μαρόγλου, υπεύθυνη για όσα τους έχουν συμβεί.

Ψυχοκόρες επεισόδια – Διπλό φονικό σηματοδοτεί το τέλος

Χωρίς να διστάζει, η Φρόσω αποφασίζει να βρει τη Βικτωρία σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, που προσδοκά ότι θα παρευρεθεί. Όταν εν τέλει βρίσκει την αντίπαλό της, η Βικτωρία την υποδέχεται με χαρά, όμως η Φρόσω έχει άλλα σχέδια. Βγάζει από την τσάντα της ένα όπλο και αντιμετωπίζει τη γυναίκα που την κράτησε χρόνια σε αιχμαλωσία. Η Βικτωρία, παραμένοντας σταθερή στην πεποίθησή της, δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τι σκοπεύει η Φρόσω να κάνει, αλλά οι άλλες τρεις κοπέλες φθάνουν εγκαίρως στο σημείο της σύγκρουσης για να την σταματήσουν.

“Μην το κάνεις, Φρόσω! Είμαστε μαζί σου!” φωνάζουν η Μαρίκα, η Βασιλική και η Δεσποινιώ, προσπαθώντας να την πείσουν να εγκαταλείψει την ιδέα της εκδίκησης. Η Φρόσω και η Βικτωρία αντιτίθενται με αγριότητα, καθώς κρατούν τα όπλα τους, και τελικά, οι δύο γυναίκες πυροβολούν ταυτόχρονα. Οι αδελφές Πολύζου πέφτουν στο έδαφος, κλονισμένες από την τραγική σύγκρουση. Στη συνέχεια, θα δούμε τη Φρόσω να συναντά τον Μέλιο στον παράδεισο, όπου οι δυο τους επανενώνονται, ενώ οι αδελφές της ξαναβρίσκουν τη σταθερότητά τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδιαψυχοκορες σποιλερ