Ψυχοκόρες – Αυτό είναι Το Σκοτεινό Σχέδιο της Δεσποινιώς

Ψυχοκόρες – Η Δεσποινιώ σχεδιάζει την εκδίκησή της κατά του Κοσμά με τον πιο άσχημο τρόπο, κάνοντας έρωτα μαζί του, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ανακαλύπτει ότι έχει σύφιλη και σοκάρεται, αλλά η Μαρί της λέει να συνεχίσει να βλέπει κανονικά πελάτες.

Ψυχοκόρες – Αυτό είναι Το Σκοτεινό Σχέδιο της Δεσποινιώς

Ο Κοσμάς, που αναζητά συντροφιά στον οίκο ανοχής, φτάνει εκεί και η Δεσποινιώ τον φλερτάρει αμέσως. Του αποκαλύπτει ότι πάντα της άρεσε αλλά ντρεπόταν και εκείνος βιάζεται να την ρίξει στο κρεβάτι. Καθώς αρχίζουν να φιλιούνται, η Δεσποινιώ ετοιμάζει το σχέδιό της για να εκδικηθεί το πρώην αφεντικό της. Του λέει πως έχει σύφιλη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, και ο Κοσμάς παθαίνει σοκ και απομακρύνεται. Η Δεσποινιώ του λέει: ”Είδες πώς είναι να φοβάσαι;” και ο Κοσμάς, εξοργισμένος, την πιάνει από τον λαιμό, έτοιμος να την πνίξει.

Αμέσως, ο Πάντος μπαίνει στο δωμάτιο, τους χωρίζει και λέει πως η Δεσποινιώ είπε ψέματα για να αποφύγει τους πελάτες. Η Δεσποινιώ παρακαλεί τον Πάντο να την αφήσει να φύγει, αλλά εκείνος της λέει να μείνει για να μαζέψει κι άλλα χρήματα και αργότερα, θα την βοηθήσει να αποδράσει. Η Δεσποινιώ, απελπισμένη, μένει στον οίκο ανοχής, προσπαθώντας να επιβιώσει. Η Μαρί επιμένει ότι πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά, παρότι η Δεσποινιώ δεν αντέχει άλλο. Ο Κοσμάς, αν και φοβισμένος και εξοργισμένος από την αποκάλυψη, επιστρέφει ξανά και ξανά, αδυνατώντας να ξεφύγει από τα συναισθήματά του.

Ο Πάντος, παρατηρώντας την κατάσταση, σχεδιάζει πώς να βοηθήσει τη Δεσποινιώ να αποδράσει όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Εν τω μεταξύ, η Δεσποινιώ παλεύει με την εσωτερική της σύγκρουση, ανάμεσα στην ανάγκη για επιβίωση και την επιθυμία για ελευθερία.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

Ψυχοκόρεςψυχοκορες trailerψυχοκορες αντ1Ψυχοκόρες ΒασιλικήΨυχοκόρες Δεσποινιώψυχοκορες εξελιξειςΨυχοκόρες επεισοδιαΨυχοκόρες επομενα επεισοδιαψυχοκορες σποιλερ