Ψαράς αποτυπώνει επική μάχη μεταξύ δηλητηριώδους φιδιού και του πιο δηλητηριώδους ψαριού στον κόσμο!

Από την κόκκινη γωνία, έρχεται σε όλη τη διαδρομή από τον Ινδικό Ωκεανό: Το stonefish.

Από την μπλε γωνία: The Sea Snake.

Η εξαιρετικά βίαιη αναμέτρηση αποτυπώθηκε από τον αυστραλιανό αλιέα Rick Trippe, ο οποίος ήταν για καταδύσεις για να εξερευνήσει το ναυάγιο του Β Παγκοσμίου Πολέμου στο Darwin Harbour.

Ο κ Trippe είναι προφανώς πολύ παράτολμος τύπος, καθώς σήκωσε τα πλάσματα που πάλευαν μέσα από το νερό για να πάρει μια καλύτερη λήψη τους, μια κίνηση που φαίνεται πέρα ​​για πέρα ανόητη καθώς το stonefish είναι το πιο δηλητηριώδες ψάρι στον ωκεανό.

Ψαράς αποτυπώνει επική μάχη μεταξύ δηλητηριώδους φιδιού και του πιο δηλητηριώδους ψαριού στον κόσμο

Μιλώντας για το περιστατικό, ο Rick είπε στην Daily Mail της Αυστραλίας:

»Με την περιέργειά μας να μας οδηγεί βρήκαμε αυτό το τεράστιο χοντρό φίδι , με το δηλητηριώδη ψάρι στο στόμα του.»

»Το ψάρι κρατούσε πολύ σφιχτα το φίδι και τα δύο φαινόταν πολύ λυπημένα. Δεν είμαι πολύ σίγουρος αν έχω δει ποτέ λυπημένο φίδι »

» Άρπαξα το φίδι ακριβώς πίσω από το κεφάλι με σοβαρή επιφύλαξη, γνωρίζοντας ότι τα φίδια της θάλασσας είναι εξαιρετικά δηλητηριώδη. Έβγαλα το δηλητηριώδες ψάρι από το στόμα και το σώμα του. »

«Στη συνέχεια απελευθέρωσα το πλέον ευτυχισμένο φίδι από την ζωοτροφή του. Ήταν εκπληκτικό το πώς ξεπήδησε πίσω στη ζωή και φαινόταν τόσο χαρούμενο τη στιγμή που το έβαλα πίσω στον ωκεανό. Αλλά στιγμές αργότερα, είδα το φίδι να κολυμπά κάνοντας μια ευθεία γραμμή για τα ψάρια για μια δεύτερη προσπάθεια. »

Το φίδι κέρδισε τον αγώνα.

Αλλά θα μπορούσε να πεθάνει μετά την φιλονικία, λόγω των εξαιρετικά δηλητηριωδών 13 αγκαθιών στη ράχη του stonefish του. Με δηλητήριο που είναι αρκετά ισχυρό για να σκοτώσει έναν άνθρωπο, αν δεν αντιμετωπιστεί, το φίδι είναι πιθανό να έχει μεγάλο πρόβλημα.

fidimachimystiriopsaraspsariRick Trippe