Προεκλογικές προσλήψεις: Ποιοι Δήμοι ζητάνε 300 νέους υπαλλήλους

Ποιοι Δήμοι ζητούν προσλήψεις στην προεκλογική περίοδο;

Συνεχίζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η κατάθεση αιτήσεων για κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ αύξηση παρουσιάζουν οι αιτήσεις των Δήμων.

Αναλυτικότερα, ο Δήμος Αίγινας ζητεί την ολοκλήρωση των 30 προσλήψεων υπαλλήλων μέσω του ΟΑΕΔ. Ήδη έχουν προσληφθεί 19 υπάλληλοι και απομένουν να προσληφθούν ακόμη 11 υπάλληλοι.

Ο Δήμος Καλαμαριάς ζητεί για τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων την ανανέωση των συμβάσεων 15 ατόμων και την πρόσληψη 16 ατόμων και για την
Σχολική Επιτροπή Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσλήψεις καθαριστριών για τον καθαρισμό σχολικών κτιρίων.

Ο Δήμος Παπάγου ζητεί για τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής προσλήψεις προσωπικού για τους παιδικούς σταθμούς (31 με δίμηνες συμβάσεις και 18 άτομα με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου).

Ο Δήμος Σαμοθράκης ζητεί την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση ενός έτους για την εφαρμογή του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογένειας και Επαγγελματικής Ζωής», 2 ατόμων γενικών καθηκόντων και 2 ατόμων για την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία στο δίκτυο ύδρευσης.

Ο Δήμος Σητείας ζητεί την ανανέωση των συμβάσεων 5 ατόμων για τους βρεφικοπαιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτικής Ανάπτυξης Σητείας.

Ο Δήμος Ύδρας ζητεί την πρόσληψη εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για πρόσκαιρες ανάγκες του Δήμου.

Ο Δήμος Φαρσάλων ζητεί την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 57 δασκάλων μουσικής για τη μουσική σχολή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας.

Ο Δήμος Χίου ζητεί την πρόσληψη βρεφονηπιοκόμων, νηπιαγωγών και υπηρεσιών καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για παιδικούς σταθμούς.

Ακόμη, το υπουργείο Παιδείας ζητεί να επιτραπούν οι αποσπάσεις ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών συμβούλων στις Ολυμπιακές Αθλητικές Ομοσπονδίες.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολης Κυθήρων και Αντικυθήρων ζητεί την 9μήνη ανανέωση της απόσπασης εκπαιδευτικού (θεολόγου) για την μηχανοργάνωση της Μητροπόλεως, καθώς η εκπαιδευτικός γνωρίζει κομπιούτερ.

Η θυγατρική εταιρεία της υπό εκκαθάριση Αγροτικής Τράπεζας «Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.» ζητεί την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη εποχικού προσωπικού, 27 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 45 ημέρων.

dimoiproslipseis