Πότε ξεκινούν οι Σειρές στα κανάλια

Ο Αύγουστος δεν έχει ακόμα φύγει όμως τα κανάλια ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβριο με την prime time ζώνη να είναι ακόμα το επίκεντρο των στόχων τους.

Πότε θα δούμε τις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες των τηλεοπτικών σειρών και ριάλιτι προγραμμάτων στις οποίες ποντάρουν τα κανάλια;

Ορισμένες εξ’ αυτών έχουν ήδη «κλειδώσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και της «Real Life» πρώτη μεγάλη πρεμιέρα της χρονιάς θα γίνει από το «X-Factor» του Open μόλις στις 11 Σεπτεμβρίου με τις πρώτες οντισιόν του talent show.

Λίγες ημέρες μετά στις 16 Σεπτεμβρίου το GNTM και το «Globetrotters» θα ριχτούν στη μάχη της τηλεθέασης από το Star ενώ την ίδια μέρα το ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά με την πρεμιέρα των «8 Λέξεων».

Οι ελληνικές σειρές «Πέτα τη Φριτέζα», «Μην ψαρώνεις», «Άγριες Μέλισσες» «Αν ήμουν πλούσιος» θα ξεκινήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μία εβδομάδα μετά, στις 30 Σεπτεμβρίου, η ελληνική μυθοπλασία του ALPHA ξεκινάει με τις σειρές «Έρωτας Μετά» και «Κρατάς Μυστικό» αλλά και με τη νέα σεζόν του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά του Open «Kόκκινο Ποτάμι».

ellinikes seireskanaliapremieraseires