Πως βάζω λεφτά στο paypal

Πως βάζω λεφτά στο paypal: Βασικά, δε χρειάζεται να έχετε υπόλοιπο για πληρωμή με Paypal, αρκεί να έχετε συνδέσει μια χρεωστική κάρτα στο λογαριασμό σας Paypal.

Πως βάζω λεφτά στο paypal

Αλλά, αν για κάποιο λόγο, θέλετε να κάνετε μεταφορά χρημάτων (μικροποσά υποθέτω) στο λογαριασμό Paypal ο ίδιος, πρέπει να συνδέσετε στον λογαριασμό σας paypal έναν λογαριασμό σας τραπέζης. Το IBAN της.

  1. Ουσιαστικά, μπαίνεις στο λογαριασμό Paypal (σύνδεση), και καλό είναι να έχεις ενεργοποιήσει την επαλήθευση σε 2 βήματα στο Paypal (2 step authendication) για security όπως έγραψα σε άρθρο.
  2. Στο Paypal wallet κλικ TOP UP.

Paypal: Πως μεταφέρω λίγα χρήματα στο λογαριασμό μου

Λέει:

  1. O Ξεκινήστε, προσθέστε το PayPal ως παραλήπτη μεταφοράς, συνδεθείτε στον online τραπεζικό σας λογαριασμό (ή επισκεφθείτε την τράπεζά σας) και ακολουθήστε τις οδηγίες της τράπεζας σας.
  2. Εκτυπώστε τις παρακάτω πληροφορίες ή αντιγράψτε και επικολλήστε τις απευθείας στην ηλεκτρονική φόρμα της τράπεζάς σας.

Αυτό που καταλαβαίνω ότι εννοεί είναι:

  1. Πήγαινε στο web banking (online) της τράπεζας σου
  2. Βάλε το IBAN της PayPal, δηλαδή το λογαριασμό της στη Deutsche Bank
  3. Βάλε το BIC
  4. Βάλε τη δικαιολογία
  5. Βάλε όνομα παραλήπτη, πχ PayPal Europe
  6. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα στον τραπεζικό σας λογαριασμό ταιριάζει με το όνομα του λογαριασμού σας στο PayPal
  7. Θα σας σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσει πότε θα έχουν μεταφερθεί τα χρήματα από την τράπεζά σας στον λογαριασμό σας στο PayPal. Αφήστε 1-2 εργάσιμες ημέρες να περάσουν. Πως βάζω λεφτά στο paypal
paypalpaypal greecetop up paypalxrimata paypalΠως βάζωπως φορτιζω την paypal