Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube στον υπολογιστή

Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube: Το youtube είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη παγκοσμίως βιβλιοθήκη τραγουδιών, μουσικής και βίντεο όλων των ειδών.

Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube

Και είναι σίγουρο ότι όλοι μας κάνουμε σχεδόν καθημερινά πάρα πολλά views εκεί, είτε απευθείας στην ιστοσελίδα του, είτε μέσω της αναζήτησης στη Google (στην οποία και ανήκει το youtube) είτε βλέποντας διάφορα βίντεο μέσω άλλων σελίδων όπως το Facebook.

Αρκετοί από μας έχουν αναζητήσει διάφορα τραγούδια και μουσικές για να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εκδηλώσεις και γιορτές, για θεατρικές παραστάσεις, για δημιουργία playlists με παλιά ή νέα τραγούδια που θ’ ακούμε στο αυτοκίνητο ή στο κινητό, για αποθήκευση κάποιου βίντεο για την περίπτωση που σβηστεί και για άλλες πολλές περιπτώσεις. Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube

Ας δούμε λοιπόν μερικούς εύκολους τρόπους για κατέβασμα από το youtube, βίντεο ή μουσικής:

Κατέβασμα από το youtube μέσω ίντερνετ

Υπάρχουν πολλά σάιτς στο ίντερνετ, τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να κατεβάσουμε από το YouTube.

Αρκεί να αντιγράψουμε τη διεύθυνση του κάθε βίντεο και να το επικολλήσουμε στη γραμμή που υπάρχει στα παρακάτω σάιτς:

http://convert2mp3.net/en/

Μπορεί να κατεβάσει και να μετατρέψει σε όποια μορφή βίντεο (avi, wmv, mp4, 3gp) ή ήχου (mp3, wma, κ.α) θέλουμε. Μας επιτρέπει επίσης να ψάξουμε και να βρούμε τα βίντεο που θέλουμε απευθείας χωρίς να φεύγουμε από τη σελίδα του.

https://www.onlinevideoconverter.com/el

Εκτός από το να κατεβάσει και να μετατρέψει σε όποια μορφή βίντεο (avi, wmv, mp4, 3gp) ή ήχου (mp3, wma, κ.α) θέλουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε την ποιότητα του κάθε είδους κατεβάσματος, καθώς και να τροποποιήσουμε την έναρξη και τη λήξη του σε περίπτωση που θέλουμε να κόψουμε κάτι από την αρχή ή το τέλος του.

https://www.vdyoutube.com/

Όταν επικολλήσουμε τη διεύθυνση του βίντεο, μας δίνει κατ’ ευθείαν επιλογές πιο κάτω για τη μορφή και την ποιότητα του βίντεο ή του ήχου.

Το πρόβλημα με αυτά τα προγράμματα είναι ότι είναι πολύ καλά στην περίπτωση που θέλουμε να κατεβάσουμε ένα δύο βίντεο, όμως θα δυσκολευτούμε αν θελήσουμε να κατεβάσουμε μαζικά. Πολλά απ’ αυτά τα σάιτς περιορίζουν επίσης τον αριθμό των βίντεο που μπορούν να αποθηκευτούν σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube

Για τέτοιες περιπτώσεις είναι προτιμότερο το:

Κατέβασμα από το youtube με προγράμματα

Το κατέβασμα από το youtube με προγράμματα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Κατέβασμα πολλών βίντεο ταυτόχρονα, καλύτερες ταχύτητες, προγραμματισμός για κατέβασμα σε χρόνο που δεν χρειαζόμαστε τον υπολογιστή κ.α.

Εδώ θα αναφέρουμε τέτοια προγράμματα τα οποία είναι δωρεάν και δεν έχουν άλλους περιορισμούς (πχ, ποιότητας) ή διαφημίσεις.

Κατά την εγκατάσταση οποιωνδήποτε προγραμμάτων πρέπει να προσέχουμε να μην αποδεχόμαστε την ταυτόχρονη εγκατάσταση άλλων ενοχλητικών πρόσθετων (adware).

aTube Catcher

Κατεβάζει από πληθώρα σάιτς με βίντεο και μπορεί να μετατρέψει και να αποθηκεύσει σε όλα τα δημοφιλή formats βίντεο και ήχου. Προσφέρει επίσης και αρκετά έξτρα όπως τη δυνατότητα καταγραφής ό,τι φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή (screen recording), δημιουργία DVD, ένωση πολλών βίντεο, κ.α. Κατά την εγκατάστασή του πρέπει να προσέξουμε να μην αποδεχθούμε μαζί την εγκατάσταση διαφόρων ενοχλητικών πρόσθετων (adware). Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube

Gihosoft TubeGet

Μπορεί και αυτό να κατεβάσει βίντεο από όλους τους γνωστά σάιτς βίντεο να διατηρηθεί η αρχική ποιότητα (μέχρι 4Κ). Μπορεί επίσης να κατεβάσει όλα τα περιεχόμενα καναλιού, playlist ή κατηγορίας. Και μετατρέπει κάθε βίντεο που θέλουμε σε MP3.

Any Video Converter Free

Διαθέτει κι αυτό παρόμοια χαρακτηριστικά με τα παραπάνω. Επιπλέον στη δωρεάν του έκδοση προσφέρει και κάποιες δυνατότητες επεξεργασίας των βίντεο. (κόψιμο, ένωση, τίτλοι, εφέ, κ.α.). Υπάρχει και πληρωτή έκδοση με πολύ περισσότερες δυνατότητες. Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube

Είναι νόμιμη η παραπάνω διαδικασία;

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης της υπηρεσίας, η προβολή βίντεο YouTube επιτρέπεται μόνο μέσω του ιστότοπου και των εφαρμογών της Google.

Δεν επιτρέπεται η προβολή του βίντεο του YouTube εκτός σύνδεσης, σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ή μέσω εφαρμογής τρίτου μέρους, εκτός κι αν υπάρχει η συναίνεση των δημιουργών. Πως κατεβάζω τραγούδια από το youtube

Βέβαια για προσωπική χρήση ή σε επίπεδο σχολικής τάξης, δεν είναι τόσο πιθανό να ζητηθούν πνευματικά δικαιώματα.

3gpavimp3mp4programmatawmawmvYouTubeαπό τοβίντεομουσικήςΠως κατεβάζωπως κατεβαζω βιντεο απο το youtube στον υπολογιστηΠως κατεβάζω τραγούδια από το youtubeπως κατεβαζω τραγουδια απο το youtube στο κινητοπως κατεβαζω τραγουδια απο το youtube στον υπολογιστη με προγραμμαπως κατεβαζω τραγουδια απο το youtube στον υπολογιστη χωρις προγραμμαπως κατεβαζω τραγουδια στο κινητο androidπως κατεβαζω τραγουδια στον υπολογιστη δωρεανπως μπορω να κατεβασω απο το youtube τραγουδιαπως να κατεβασω τραγουδια στο λαπτοπστοντραγούδιαυπολογιστή