Πώς είναι Σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου

Πώς είναι Σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου – Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν απασχολήσει πολύ στη δεκαετία του 90′ και όχι άδικα, αφού τα κομμάτια της γίνονταν τεράστιες επιτυχίες. Μάλιστα, πολλά από αυτά ακούγονται μέχρι και σήμερα στα κέντρα διασκέδασης.

Πώς είναι Σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου

Τα τελευταία χρόνια βέβαια, η γνωστή τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μία πιο ήρεμη ζωή. Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, ήταν μία συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, κατά την περσινή καραντίνα.

Ας δούμε τώρα μερικά Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Στέλλα Γεωργιάδου.

Η Στέλλα Γεωργιάδου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Καταγόμενη από μουσική οικογένεια και από γονείς δασκάλους οδηγείται από πολύ μικρή στο να μάθει μουσική. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο κιθάρα, πιάνο, αρμονία, σολφέζ και τραγούδι στο οποίο είχε ιδιαίτερη κλίση.

Πρωτοεμφανίστηκε σε κοινό όταν ήταν ακόμη μαθήτρια του δημοτικού, σαν σολίστ της χορωδίας του. Αργότερα στο Λύκειο έγινε μέλος τοπικού συγκροτήματος λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος μουσικών εκδηλώσεων.

Αυτό τον καιρό η Στέλλα Γεωργιάδου βρίσκεται στην Σύρο, όπου πραγματοποιεί γυρίσματα για ένα κυπριακό ταξιδιωτικό κανάλι. Η τραγουδίστρια, επιλέχθηκε μαζί με άλλους Κύπριου celebrities για να διαφημίσει τα ελληνικά νησιά.

Όπως θα δείτε και από τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει, η Στέλλα Γεωργιάδου είναι πολύ αλλαγμένη. Πλέον είναι ξανθιά και πολύ διαφορετική από αυτό που θυμόμαστε από τα 90’s.

pos einai simeraΠώς είναι Σήμερα η Στέλλα ΓεωργιάδουΣτέλλα Γεωργιάδου