Πώς είναι σήμερα η Μπέτυ Λιβανού

Πώς είναι σήμερα η Μπέτυ Λιβανού – Η Μπέτυ Λιβανού, που τη βλέπουμε να λάμπει στη νέα δραματική σειρά “Η παραλία“, έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στην τηλεόραση και το θέατρο. Έχει φτάσει στην κορυφή με τις εκπληκτικές της ερμηνείες και έχει δώσει στον Γιώργο Πανουσόπουλο δύο κόρες.

Πώς είναι σήμερα η Μπέτυ Λιβανού

Η 39χρονη Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, μία από τις δύο κόρες τους, περπατά στα βήματα των διάσημων γονιών της, αφού ακολουθεί και εκείνη την υποκριτική. Η Μαργαρίτα ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική στα δέκα της χρόνια, όταν έπαιξε στην ταινία “Ελεύθερη κατάδυση”, την οποία σκηνοθέτησε ο πατέρας της, υποδυόμενη την κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη.

Σπούδασε θέατρο στην Αγγλία, στη Δραματική σχολή Italia Conti Academy of Theatre and Dramatic Arts. Μετά την αποφοίτησή της, εργάστηκε ως ηθοποιός σε διάφορα μέρη όπως η Βρετανία, η Ουαλία, η Ιρλανδία, η Σκωτία και το Λονδίνο.

Το 2010, η Μαργαρίτα ίδρυσε  τη θεατρική ομάδα Παιανίας – Γλυκών Νερών με το όνομα “Εν Λευκώ”. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Αργεντινή για να σπουδάσει χορό. Στην Ελλάδα, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Βασίλη Βαφέα στις “Γυναικείες συνωμοσίες”. Επίσης, έπαιξε στη δημοφιλή σειρά του Mega “Το Νησί“, υποδυόμενη την Καλλιόπη.

Δείτε το παρακάτω αφιέρωμα:

Ακόμη περισσότερα αφιερώματα ΕΔΩ και βίντεο ΕΔΩ

antidrasiportretopos einai simeraxana maziβαζαιοςλιβανουλιβανου ξανα μαζιΜαργαρίτα Πανουσοπούλουμπέττυ λιβανούΜπέτυ Λιβανούνικος γαλανοςπανουσοπουλοςπώς είναι σήμερα η μπέττυ λιβανούΠώς είναι σήμερα η Μπέτυ Λιβανούφινοσ φιλμφινος φιλμς