Πώς είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρόη Μυριαγκού)

Πώς είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη: Πάνω από 20 χρόνια από την πρεμιέρα του Κωνσταντίνου και Ελένης, και η Καλλιρόη Μυριαγκού έχει γράψει τη δική της ιστορίας στη σειρά.

Πώς είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρόη Μυριαγκού)

Μπορεί να έχουν περάσει 21 χρόνια από την προβολή του επεισοδίου «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελένη Βλαχάκη, ο Κωνσταντίνος Κατακουζινός και η παρέα τους συντρόφευσαν μία ολόκληρη γενιά και εξακολουθούν να προσφέρουν γέλιο ακόμα και σε όσους έχουν παρακολουθήσει το κάθε επεισόδιο δεκάδες φορές.

Ρόλος «κλειδί» φυσικά ήταν η Ματίνα Μανταρινάκη, γνωστή και ως το «ταπεινό χαμομηλάκι», που εμφανιζόταν στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ελένης μπαίνοντας σχεδόν πάντα από την πίσω πόρτα της κουζίνας, έχοντας παραμάσχαλα λαχταριστά φαγητά και ταυτόχρονα γκρινιάζοντας επειδή δεν την ήθελε κανένας άντρας.

Μπορεί να έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια από την πρεμιέρα της ιστορικής πλέον σειράς, ωστόσο ο χρόνος φαίνεται να μην έχει αγγίξει και πολύ την Καλλιρόη Μυριαγκού.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

matina mantarinakipos einai simeraΚαλλιρόη ΜυριαγκούΚωνσταντίνου και ΕλένηςΠώς είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη