Πολυκατοικία Επεισόδια: Αυτά είναι τα ονόματα για το come back

Πολυκατοικία Επεισόδια: Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγο καιρό, ο ΣΚΑΪ προχωρά στην αναβίωση ακόμα μίας παλιάς και άκρως επιτυχημένης σειράς από το MEGA.

Πολυκατοικία Επεισόδια: Αυτά είναι τα ονόματα για το come back

Αναφερόμαστε στην κωμική σειρά «La que se avecina» (μτφ. «Αυτό που έρχεται»), που ουσιαστικά είναι η συνέχεια της «Πολυκατοικίας», αλλά διαδραματίζεται σε άλλο προάστιο της πόλης με διαφορετικούς ενοίκους ή και κάποιους από τους παλιούς. Πολυκατοικία Επεισόδια

Σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv”, η βασική ομάδα των συντελεστών που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας την συγκεκριμένη δουλειά είναι η Βίκυ Αλεξοπούλου στο σενάριο, ο Βασίλης Θωμόπουλος στη σκηνοθεσία και ο Τζιοβάνι Τζανετής στο στήσιμο της… πολυκατοικίας. Οι παραπάνω είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους και στην πρώτη εκδοχή της σειράς επί εποχής MEGA. Πολυκατοικία Επεισόδια

Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, το οποίο θα αποτελείται από 22 βασικούς ηθοποιούς, έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι των συσκέψεων τόσο από παλιούς… ενοίκους όσο και από καινούργιους.

Μέσα σε αυτά τα ονόματα βρίσκονται του Δημήτρη Κουρούμπαλη, ο οποίος έχει δεχτεί επίσημη πρόταση, του Παύλου Χαϊκάλη, ενώ σκέφτονται πολύ σοβαρά και τη Βάσω Λασκαράκη, τώρα που αποδεσμεύεται από «Το σόι σου».

epeisodiamegapolykatoikiaΠολυκατοικία ΕπεισόδιαΣΚΑΙ