Πέτα Τη Φριτέζα εξελίξεις: Ο Κίμωνας τα βάζει με την Μαριέττα

Πέτα Τη Φριτέζα εξελίξεις: Ο Αντρέας πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νέο που κυκλοφορεί στο Φτασμένο και θέλει την Πέτρα να είναι έγκυος από τον γιο του, τον Σωκράτη. Όταν, όμως, μαθαίνει ότι πρόκειται για μια φήμη, χωρίς καμία υπόσταση, απογοητεύεται.

Πέτα Τη Φριτέζα εξελίξεις: Ο Κίμωνας τα βάζει με την Μαριέττα

Έπειτα ο Αντρέας παίρνει το αίμα του πίσω από τη Ζαμπέλα, αγνοώντας πως ο «εκτελεστής» που προσέλαβε για να τρομάξει εκείνη και τον Αλέκο παίζει πλέον για τη λάθος ομάδα. Συγχρόνως, οι ετοιμασίες για τη νάρκωση της Λούνας ξεκινούν και το μαγαζί παίρνει την τελική του μορφή για τη νέα εποχή που ο Κίμωνας με τη Φωτεινή και τον Σωκράτη θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν. θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά ή θα ξεγλιστρήσει και πάλι η σατανική Λούνα;

Ο Αντρέας εκμεταλλεύεται το γεγονός πως η Λούνα είναι αναίσθητη και προσπαθεί να τη φυλακίσει σε ένα ασφαλές μέρος, ενώ η επικυρίαρχος της «Λαγουδέρας» κάνει και πάλι την έκπληξη. Η Ζαμπέλα, θεωρώντας τη Λούνα τελειωμένη, βλέπει να ανοίγεται μία ευκαιρία μπροστά της και προσπαθεί να πείσει τους Ρώσους να τη χρίσουν νέα απεσταλμένη τους. Παράλληλα, ο Κίμωνας βλέπει τη Μαριέττα να θέλει να τον διαγράψει απ’ το νέο κεφάλαιο της ζωής της και εξαγριώνεται.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαριέττα πρέπει να καλύψει το κενό που άφησε η Παυλίνα, η οποία πασχίζει να ξαναπάρει τη δουλειά της πίσω. Συγχρόνως, μία νέα κοπέλα θα κληθεί να δοκιμαστεί στο πόστο της, με την Παυλίνα να ακονίζει τα νύχια της. Αργότερα, η Πέτρα και ο Φίλιππος, ύστερα από έρευνα στο δωμάτιο της εξαφανισμένης Λούνας, βρίσκουν ένα χειριστήριο, το οποίο «χειραγωγεί» το πιο περίεργο μηχάνημα που έχει δει ποτέ το Φτασμένο και ίσως ο κόσμος.

Για την αρχική σελίδα « Πέτα τη φριτέζα » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΠέτα τη φριτέζαΠέτα τη φριτέζα εξελιξεις