Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 1

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 1 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς του Aντ1

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 1

Ο Κίμωνας επιστρέφει άρον άρον στην Ελλάδα, καθώς ο πατέρας του βρίσκεται στα τελευταία του.

O Κίμωνας Ορλόφ, ένας διάσημος ‘Ελληνας σεφ που μεγαλουργεί στο εξωτερικό, επιστρέφει άρον άρον στην Ελλάδα. O λόγος είναι σοβαρός, καθώς ο πατέρας του βρίσκεται στα τελευταία του.

Εκτός από τον αποχαιρετισμό, όμως, ο πατέρας του έχει μία έκπληξη: του αποκαλύπτει ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός του πατέρας, αλλά ο Αντρέας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας παραλιακής, παρακμιακής ψαροταβέρνας στην επαρχία. Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 1

Η τελευταία χάρη που ζητάει πριν φύγει απ’ τη ζωή είναι να βοηθήσει τον Αντρέα να σώσει την ταβέρνα του, μήπως και σωθεί η ψυχή του τώρα που «φεύγει». 0 Αντρέας, βυθισμένος στα χρέη, δανείζεται συνεχώς από την αδελφή του Ζαμπέλα και τον γαμπρό του Αλέκο.

Τότε ο Κίμωνας αποφασίζει να πάει στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Φτασμένο, μαζί με τον γιο του, για να προτείνει στον Αντρέα να εξαγοράσει ένα μέρος της ταβέρνας του αλλά χωρίς να του αποκαλύψει ποιος είναι πραγματικά.

0 πρώτος ζητάει λίγο χρόνο για να το σκεφτεί και σε μία συζήτηση που έχει με τη Ζαμπέλα και τον Αλέκο ο καθένας κάνει τις δικές του υποθέσεις. Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 1

Η Ζαμπέλα υποψιάζεται ότι «είναι κάποιος πράκτορας που θέλει να εξαφανίσει τους ντόπιους από το Φτασμένο για να το κάνει σαν τη Μύκονο».

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 2, 3, 4, 5

Για την αρχική σελίδα « Πέτα τη φριτέζα » πατήστε ΕΔΩ

epeisodio 1Πέτα τη φριτέζαΠέτα τη φριτέζα - Επεισόδιο 1