Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105, 106, 107, 108, 109

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105, 106, 107, 108, 109 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Ant1 Παρθένα ζωή ….

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105, 106, 107, 108, 109

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105

Η Ζωή και ο Άρης θα γυρίσουν στην εταιρεία, γρήγορα όμως η απουσία της Μαρίνας θα γίνει αισθητή. Ο Βίκτωρας θα λάβει το απειλητικό τηλεφώνημα των απαγωγέων και θα τρελαθεί. Ο Μάρκος θα συγκρουστεί με τη Χρυσάνθη. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105, 106, 107, 108, 109

Θα την ξεμπροστιάσει για την κίνησή της τότε να πάρει τα χρήματα του πατέρα του για να ανοίξει το φούρνο. Ο Παύλος εντοπίζει μέσω gps το αμάξι της Μαρίνας στο μέρος που βρισκόταν ο Άρης και η Ζωή οι οποίοι θεωρούν πως τους είδε και νιώθουν τρομερές ενοχές. Η Μαρίνα περνάει μια κόλαση στα χέρια του απαγωγέα της ενώ ο Βίκτωρας ψάχνει τρόπο να την γλυτώσει.

Η Ζωή μοιράζεται τις ενοχές της για την απουσία της Μαρίνας με τον Μάρκο. Ο Βίκτωρας δέχεται ένα ακόμα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς και ο Άρης αντιλαμβάνεται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει με τη Μαρίνα και ότι ο Βίκτωρας κάτι του κρύβει… Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως ο Βίκτωρας αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Άρη την αλήθεια για την απαγωγή της Μαρίνας ενώ λέει ψέματα στην Κατερίνα, ότι η Μαρίνα βρέθηκε και επιστρέφει.

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 106

Ο Βίκτωρας θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στον Άρη την αλήθεια για την απαγωγή της Μαρίνας ενώ λέει ψέματα στην Κατερίνα, ότι η Μαρίνα βρέθηκε και επιστρέφει. Το ψεύτικο νέο της επιστροφής, φτάνει και στα αυτιά της Ζωής, η οποία καθησυχάζεται, αλλά ακόμα φοβάται πως η εξαφάνιση της Μαρίνας, οφείλεται στον κρυφό δεσμό της με τον Άρη. Η Χρυσάνθη δεν ομολογεί τελικά στην Σοφία, το μυστικό που την βαραίνει ενώ η Ζωή καταλήγει σ’ ένα απρογραμμάτιστο δείπνο με τους γονείς της.

Η Ζωή αντιλαμβάνεται την αμηχανία ανάμεσα στους γονείς της και υποψιάζεται πως κάτι άλλο συμβαίνει ανάμεσα τους. Ο Άρης πείθεται απ’ τον Βίκτωρα να ξεπλύνει τα χρήματα, μέσω της Travelfun, προκειμένου να σωθεί η Μαρίνα. Ο Μάρκος πέφτει στην αγκαλιά της Ράνιας, αποφασισμένος να ξεχάσει την Σοφία.

Το ξέπλυμα των χρημάτων ολοκληρώνεται, με τις ευλογίες του Άρη. Η Μαρίνα καταφέρνει να λυθεί κι ενώ παλεύει με τον απαγωγέα το όπλο του εκπυρσοκροτεί… Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως ο απαγωγέας πέφτει νεκρός απ’ τα χέρια της Μαρίνας. Ο Βίκτωρας καταφέρνει να την εντοπίσει και ο εφιάλτης της Μαρίνας τελειώνει.. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105, 106, 107, 108, 109

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 107

Ο απαγωγέας θα πέσει νεκρός απ’ τα χέρια της Μαρίνας. Ο Βίκτωρας θα μπορέσει να την εντοπίσει και ο εφιάλτης της φτάνει στο τέλος. Ταυτόχρονα η Ζωή κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Άρη. Οι ετοιμασίες του γάμου της Σοφίας και του Τάσου, δεν συνεχίζονται με τους καλύτερους οιωνούς, όταν η βέρα κολλάει στο δάχτυλο της Σοφίας και στην συνέχεια χάνεται μέσα σε μια ζύμη.

Ο Παύλος εκφράζει τις αμφιβολίες του στον Μάρκο για την πατρότητα του Άρη κι ο Μάρκος επισκέπτεται την γυναικολόγο της Ζωής, αποφασισμένος να βρει την άκρη. Ο Άρης συναντά την Ζωή και της κρύβει την απαγωγή της Μαρίνας. Η Ζωή όμως καταλαβαίνει ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί, ενώ προβληματίζεται με την απόμακρη στάση του.

Το ξέπλυμα των χρημάτων μέσω Travelfun, γίνεται όπλο για την Μαρίνα, προκειμένου να κρατήσει τον Άρη κοντά της και έτσι πείθει τον Βίκτωρα να τον απειλήσει ευθέως: Η διαλύει τον παράνομο δεσμό του ή καταλήγει στην φυλακή! Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως ο Άρης ταράζεται με την απειλή του Βίκτωρα, ο οποίος προσποιείται ότι δεν ξέρει με ποια έχει ο Άρης παράνομο δεσμό, απαιτεί όμως να τον τερματίσει. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105, 106, 107, 108, 109

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 108

Ο Άρης θα ταραχτεί με την απειλή του Βίκτωρα, ο οποίος κάνει πως δε γνωρίζει με ποια έχει ο Άρης παράνομη σχέση, απαιτεί όμως να τον τελειώσει. Ο Μάρκος έχοντας επηρεαστεί από την κουβέντα με το Βίκτωρα προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Ζωή πως ο Άρης δεν σκοπεύει να χαλάσει το γάμο του. Η Ζωή αντιλαμβάνεται πως πράγματι κάτι έχει αλλάξει στον Άρη. Ο Μάρκος αποκαλύπτει στη Σοφία ότι ο πατέρας της Μαρίνας γνωρίζει για την πατρότητα.

Τα νέα φτάνουν και στον Τάσο που αρχίζει να υποπτεύεται πως ο Βίκτωρας και η Μαρίνα έχουν ενδεχομένως εμπλακεί σε σκοτεινές καταστάσεις. Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι στο κινητό του Άρη έχει τοποθετηθεί σύστημα παρακολούθησης. Η Ζωή μην αντέχοντας άλλο, αποφασίζει να τα πει έξω από τα δόντια στον Άρη. Βλέπει ότι κάτι έχει αλλάξει. Μήπως θέλει να σταματήσουν να βλέπονται; Μήπως αποφάσισε να μείνει με τη Μαρίνα; Ο Άρης στριμωγμένος… Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105, 106, 107, 108, 109

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως ο Άρης λέει στην Ζωή ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στα αισθήματά του για εκείνη. Η Μαρίνα παραδέχεται στον Παύλος ότι εκείνη έβαλε το σύστημα παρακολούθησης, γιατί υποψιαζόταν πως ο Άρης έβλεπε κάποια άλλη.

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 109

Ο Άρης θα πει στην Ζωή πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στα αισθήματά του προς το πρόσωπο της. Η Μαρίνα θα παραδεχτεί στον Παύλο πως εκείνη έβαλε το σύστημα παρακολούθησης, γιατί υποψιαζόταν πως ο Άρης έβλεπε κάποια άλλη. Παρακαλεί και πείθει τον Παύλο να μην την καρφώσει στον Άρη. Ο Τάσος επισκέπτεται τον Μάρκο προσπαθώντας να μάθει για τις επαφές του με τον Βίκτωρα.

Η Κική και η Φοίβη ετοιμάζουν το Διονύση για την πρώτη του δουλειά στο μόντελινγκ. Ο Μάρκος βγαίνει με τη Ράνια αλλά η Σοφία που έχει μάθει πού θα πάνε, κανονίζει με τον Τάσο να πάνε στο ίδιο εστιατόριο. Ο Άρης ναρκωμένος από τη Μαρίνα, καταλήγει να κοιμάται στον καναπέ ενώ η Ζωή τον περιμένει απογοητευμένη, ώσπου την καλεί στο σκάιπ ο Παύλος και η βραδιά της αλλάζει. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105, 106, 107, 108, 109

Η Μαρίνα εκμεταλλεύεται τον κοιμισμένο Άρη και τραβάει ένα βίντεο, το οποίο καταλήγει στα χέρια της Ζωής…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 110, 111, 112, 113, 114, 115

Για την αρχική σελίδα « Παρθένα Ζωή » πατήστε ΕΔΩ

episodioparthena zoiΠαρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 106Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 107Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 108Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 109Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 110