Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνη: Χριστούγεννα πιο παραμυθένια από ποτέ …

Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνη: Ξυλοπόδαροι, ξωτικά και νεράιδες θα δίνουν το δικό τους γιορτινό τόνο, ενώ ένα τρενάκι θα κάνει βόλτα τους επισκέπτες σε όλο τον χώρο.

Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνη

Μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, νεράιδες και ήρωες παραμυθιών θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε φανταστικούς κόσμους.

Μουσικά σχήματα, νεανικές μπάντες, χορωδιακά σύνολα καθημερινά θα γεμίζουν με τους ήχους τους και θα διασκεδάζουν τους επισκέπτες.

Οι νεράιδες του μαγεμένου δάσους στροβιλίζονται μαζί σας στο παγοδρόμιο και διασκεδάζουν στο καρουζέλ και στ’ άλλα παιχνίδια του λούνα παρκ στο «Πάρκο των Χρωμάτων». Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνη

Η υπαίθρια αγορά συμπληρώνει με γεύσεις, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα, στολίδια και παιχνίδια το χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν το σπίτι και το εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη, η «Αστερούπολη», η «Ευχούπολη» και ένα «Μαγεμένο Δάσος» τα οποία συμπληρώνουν τη χριστουγεννιάτικη εικόνα, όπως επίσης και τα περίπτερα με τα παραδοσιακά προϊόντα της Πιερίας. Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνη

kateriniΠάρκο των ΧρωμάτωνΠάρκο των Χρωμάτων ΚατερίνηΧριστούγεννα