Παράξενο βίντεο με UFO που το χτυπάνε αστραπές

Τα πλάνα του «σκάφους» που αλιεύθηκε σε μια «μεγάλη καταιγίδα» πυροδότησε τη συζήτηση για στενές επαφές ...

Το βίντεο καταγράφηκε στις 22 Νοεμβρίου και δείχνει ένα «τριγωνικό αντικείμενο» να αιωρείται στον ουρανό, και οι αστραπές το χτυπούν από διάφορες γωνίες.

Το κλιπ μεταφορτώθηκε αρχικά από τον Allan Diablo, αλλά μεταφορτώθηκε και αναλύθηκε από το γνωστό κανάλι UFO YouTube UFO Today.

Δείχνει σαφώς ένα τριγωνικό αντικείμενο που αιωρείται στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης καταιγίδας,” έγραψε το UFO Today online.

“Φαίνεται ότι αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα τροφοδοτούν τις μπαταρίες τους με αστραπής 200000 αμπέρ για να φορτώσουν τις διαγαλαξιακές τους μπαταρίες.”

Το πλάνο δείχνει ένα σκοτεινό αντικείμενο που αιωρείται στον ουρανό

Σύμφωνα με το UFO Today, “αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα UFO πιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.”

“Πίσω στο 2017, ένα UFO μπήκε πιάστηκε κάμερα όταν χτυπήθηκε από μια γιγαντιαία αστραπή στις ΗΠΑ”.

Τριγωνικά και πυραμοϊδες UFO έχουν παρατηρηθεί και έχουν γίνει αρκετά συνηθισμένα τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα πάνω από τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική, αλλά δεν πιστεύουν όλοι ότι είναι εξωγήινοι που επισκέπτονται τη Γη.

Οι παρατηρήσεις των «μαύρων τριγώνων» UFOs είναι κοινές στις ΗΠΑ

Συχνά αναφέρονται ως «μαύρα τρίγωνα», ορισμένοι εμπειρογνώμονες UFO ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι βλέπουν πραγματικά ένα κορυφαίο μυστικό αεροσκάφος κατασκόπων ΗΠΑ γνωστό ως TR-3B.

Η θεωρία λέει ότι τα TR-3Bs είναι το προϊόν της αντίστροφης μηχανικής εξω-επίγειας τεχνολογίας.

Ο αφηγητής κάνει αυτόν τον ισχυρισμό σε αυτό το συγκεκριμένο βίντεο.

Μερικοί θεωρητικοί συνωμοσίας προτείνουν ότι τα αεροσκάφη «μαύρου τριγώνου» αντισταθμίστηκαν από την εξωγήινη τεχνολογία

Τα αεροπλάνα TR-3 δεν υπάρχουν επίσημα, αλλά σύμφωνα με θεωρητικούς συνωμοσίας, είναι μια κλάση αεροσκάφους επιτήρησης των ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και αναπτύχθηκε με απόλυτο μυστικό.

Είναι τα μαύρα τρίγωνα UFO πραγματικά αμερικανικά αεροπλάνα κατασκοπείας;

Ένα άλλο διάσημο κανάλι YouTube, το Secureteam10 , ανέλυσε επίσης αυτό το βίντεο και πρότεινε ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα “σύννεφο”, αλλά τελικά καταλήγει στο συμπέρασμα: “Πιστεύω πραγματικά ότι έχουμε κάτι περίεργο εδώ”.

Επιμέλεια: Serfare Team

TR-3BsUFOUFO Todayβίντεο με UFOτριγωνικό αντικείμενο