ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER: Ο Ντίνος κατηγορούμενος για φόνο – Ποιος τον μπλέκει;

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER: Ο Ντίνος κατηγορείται για φόνο και πολύ σύντομα θα περάσει το κατώφλι της φυλακής. Η εξέλιξη αυτή θα σοκάρει όπως είναι λογικό την Αμαλία που δεν μπορεί να το πιστέψει, με το απρόσμενο αυτό γεγονός να αναμένεται να συνταράξει και την οικογένεια Βασιλείου ειδικότερα την μητέρα του Πάρη, Όλγα.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER: Ο Ντίνος κατηγορούμενος για φόνο – Ποιος τον μπλέκει;

Στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς, Ο Παράδεισος των Κυριών, θα δούμε πολύ σύντομα τον Ντίνο Παπακώστα, ο οποίος θα κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας από τον Πάρη Βασιλείου. Τι ακριβώς θα συμβεί όμως;

Ο Πάρης θα μιλήσει στην Αστυνομία για τον Ντίνο όταν θα βρεθεί στο νοσοκομείο και μόλις συνέλθει από την απόπειρα που έκανε προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Ντίνος θα δεχθεί ένα ισχυρό σοκ καθώς κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου του καταστήματος, Παράδεισος των Κυριών, θα δει τη μεγάλη γιορτή να χαλάει όταν η Αστυνομία θα εισβάλει μέσα στο μαγαζί προκειμένου να του περάσει χειροπέδες.

Η Αμαλία είναι ακόμη ταραγμένη καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της πήγε να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Ο Πάρης έβαλε στόχο να εκδικηθεί τον Ντίνο στην σειρά, ο Παράδεισος των Κυριών και με αυτή του την πράξη το πέτυχε καθώς ο Ντίνος θα βρεθεί έστω και για λίγο στην φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Ο Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER