ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER: Ο χειρότερος εφιάλτης επιστρέφει ύστερα από χρόνια

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER: Η δολοφονία του Αριστείδη, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, φαίνεται πως ανοίγει διάφορες ιστορίες που αφορούν κάποιους ήρωες. Μία από αυτούς είναι η Μιράντα, η υπάλληλος του «Παράδεισου». Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει στη σειρά, το γεγονός πως ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης ανέλαβε την υπόθεση και κατέφθασε στον «Παράδεισο» για την έρευνα αλλά και τις καταθέσεις μαρτύρων και υπαλλήλων του πολυκαταστήματος έχει ταράξει ιδιαίτερα τη Μιράντα.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER: Ο χειρότερος εφιάλτης επιστρέφει ύστερα από χρόνια

Η γυναίκα αποφεύγει συνεχώς να βρεθεί με τον αστυνόμο, καθώς εφιαλτικές μνήμες έρχονται ξανά στο μυαλό της. Συγκεκριμένα, πριν από πολλά χρόνια, όταν η Μιράντα ήταν ακόμα έφηβη, είχε φέρει στον κόσμο το μωρό της. Όμως, ξαφνικά, ο αστυνόμος τής το άρπαξε με το ζόρι και το έδωσε σε μία άλλη οικογένεια. Από εκείνο το βράδυ, ο κόσμος της γκρεμίστηκε και η ζωή της άλλαξε ριζικά και δραματικά. Μάλιστα, αυτό είναι ένα μεγάλο μυστικό που κουβαλάει η Μιράντα, το οποίο δεν το έχει αποκαλύψει σε κανέναν!

Και όσο η κοπέλα προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από την Αστυνομία ώστε να μη δώσει κατάθεση και χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που της κατέστρεψε ανεπανόρθωτα τη ζωή, οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τη δολοφονία του Αριστείδη. Όπως θα παρακολουθήσουμε, μια μέρα, οι αστυνόμοι Θανάσης και Σωτήρης πηγαίνουν στον «Παράδεισο» για να πάρουν συμπληρωματικές καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους. Η Μιράντα τρομάζει όταν βλέπει μπροστά της τον Χρηστίδη, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορεί να αποφύγει τη συνάντηση με το οδυνηρό παρελθόν της. Άλλωστε, είναι η πρώτη που βρήκε τον Αριστείδη νεκρό στο γραφείο του και κάλεσε την Αστυνομία και η μαρτυρία της είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η συνάντησή της με τον αστυνόμο είναι τρομακτική μιας και ο άντρας την αναγνωρίζει αμέσως!

Οι δυο τους έχουν έναν έντονο διάλογο με τον Χρηστίδη να της δείχνει ξανά το αδίστακτο πρόσωπό του. 0 αστυνόμος την απειλεί ανοιχτά, προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τη γνωριμία τους από το παρελθόν. Η κοπέλα, ύστερα απ’ όσα άκουσε, είναι έτοιμη να καταρρεύσει και φοβάται, ενώ παράλληλα παλεύει να μη δείξει σε κανέναν ότι είναι ταραγμένη. Ωστόσο, από εκείνη τη στιγμή, η ψυχολογία της αλλάζει και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της το κακό που της έκανε ο Χρηστίδης πριν από τόσα χρόνια και τη συνάντησή τους. Από την άλλη, εκείνος δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν βεβαιωθεί ότι η Μιράντα δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν το παρελθόν τους!

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER