Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο θάνατος του Αριστείδη φέρνει στο φως μία υιοθεσία

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Το παρελθόν του καθενός είναι γεμάτο μυστικά και ψέματα που αποκαλύπτονται και βγαίνουν εκτός ισορροπίας. Ο θάνατος του Αριστείδη ανέτρεψε τα πράγματα καθώς αποκάλυψε μια υιοθεσία που εμπόδισε το άνοιγμα του Παράδεισου των Κυριών.

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο θάνατος του Αριστείδη φέρνει στο φως μία υιοθεσία

Όταν ο Ντίνος επισκέπτεται το σπίτι του Αριστείδη, βλέπει στα πράγματά του ένα χαρτί με το όνομα «Αποστόλης Βασιλείου». Ήθελε να το βρει μόνος του, αλλά δεν είχε χρόνο. Η κηδεία ξεκινά και όλοι είναι εκεί.

Ο Ντίνος μίλησε με τον δικηγόρο του Αριστείδη. Αναζητά την αιτία της αυτοκτονίας του φίλου του. Ή δεν αυτοκτόνησε; Τα γεγονότα είναι πολύπλοκα και κανείς δεν μπορεί εύκολα να φτάσει στην αλήθεια. Στην κηδεία εμφανίστηκε και πάλι το όνομα στα χαρτιά Αποστόλης Βασιλείου! Ο Ντίνος κάνει ότι μπορεί για να μάθει ποιος είναι, με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπος με την υιοθεσία.

Ναι, ο Αριστείδης υιοθετήθηκε. Η είδηση ​​έσκασε σαν βόμβα. Ο Ντίνος δεν ήξερε τι να πιστέψει. Αυτό σημαίνει ότι υιοθετήθηκε ο ίδιος; Αρχίζει η αναζήτηση των γονιών του. Οι κίνδυνοι αυξάνονται.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΠαράδεισος ΚυριώνΠαράδεισος Κυριών Spoiler