Παράδεισος Κυριών επεισόδια: Επιστρέφει από τον τάφο

Παράδεισος Κυριών επεισόδια: Στο πυκνό πέπλο της νύχτας, η Όλγα και η Δωροθέα Βασιλείου δοκιμάζονταν από τις πιο σκληρές στιγμές της ζωής τους. Δύο αδελφές, μεγαλωμένες σε έναν κόσμο πολυτέλειας και άνεσης, βρέθηκαν απότομα να χάνουν ό,τι κατείχαν, καθώς η σκοτεινή σκιά του προδοτικού παρελθόντος τους καταδίωκε.

Παράδεισος Κυριών επεισόδια: Επιστρέφει από τον τάφο

Το μοίρασμα της περιουσίας της οικογένειας είχε πέσει, όπως ένα βαρύ βάρος, στα χέρια του συζύγου της Δωροθέας, του Χρήστου. Ο Χρήστος, με ασαφείς προθέσεις και διαβολικά σχέδια, είχε αποφασίσει να διεκδικήσει κάθε τελευταίο κομμάτι του πλούτου των Βασιλείων, εκδιώκοντας τις αδελφές από το δικό τους σπίτι. Η Όλγα και η Δωροθέα βλέποντας τον κόσμο τους να καταρρέει, νομίζοντας ότι ήταν μόνες στην μάχη τους, θα έκαναν τα πάντα για να ανακτήσουν την αξιοπρέπεια και την κληρονομιά τους. Μέσα σε αυτό το σκοτεινό δράμα, όμως, υπήρχε μία φωνή από το παρελθόν, μια φωνή που όλοι πίστεψαν πως είχε σβήσει για πάντα.

Ο Αποστόλης Βασιλείου, το μεγάλο μυστικό της οικογένειας, πολλά χρόνια θεωρούμενος νεκρός, είχε πράγματι επιβιώσει. Οι φλόγες του τραγικού συμβάντος που όλοι θεωρούσαν πως τον είχαν αφανίσει δεν είχαν καταφέρει να τον πάρουν μαζί τους. Κρύβοντας τον εαυτό του, ο Αποστόλης περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει και να προστατεύσει αυτό που αγαπούσε περισσότερο: την οικογένειά του.

Η ώρα είχε έρθει. Βλέποντας την Όλγα, την Δωροθέα και τον Πάρη, τον νέο γενναιόδωρο πρωταγωνιστή που εμφανίστηκε στη ζωή τους, σε κίνδυνο, ο Αποστόλης ήξερε ότι είχε έρθει η ώρα να αποκαλύψει την ταυτότητά του και να αναλάβει δράση. Ο Χρήστος, ανυποψίαστος για την επιστροφή του Αποστόλη, σχεδίαζε την τελική του κίνηση. Η μάχη που ξεκίνησε μεταξύ τους θα ήταν μια από τις πιο τρομερές που είχε δει ποτέ το γένος των Βασιλείων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνδείτε πότε επιστρέφει η αγαπημένη μας σειράΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΠαράδεισος ΚυριώνΠαράδεισος Κυριών επεισόδιαΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝσουπερ κατεριναΤο σόι σουτρειλερ ο παραδεισος των κυριων