Παναθηναϊκός Βαλένθια Live Streaming: Μετάδοση από Novasports 1

Παναθηναϊκός Βαλένθια Live Streaming: Ξεκάθαρη επιλογή ο άσος του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι υπερέχουν κατά κράτος παντού, παίζουν εντός, έχουν καλή ψυχολογία, ενώ η παρουσία Πιτίνο στα επίσημα θα φέρει ενθουσιασμό στην εξέδρα και θα καλυφτούν οι 9,5 πόντοι του χάντικαπ (στο 2.00).

Παναθηναϊκός Βαλένθια Live Streaming: Μετάδοση από Novasports 1

Παναθηναϊκός

Το σκωτσέζικο ντουζ της προηγούμενης εβδομάδας περιελάμβανε 100άρα στη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην ιστορία της ομάδας στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Χίμκι (86-103) και δύο μέρες αργότερα τον θρίαμβο με 86-70 επί της Εφες στο ΟΑΚΑ, σε ένα οριακό (ξανά) ματς όπου παίζονταν πολλά αλλά ο Πεδουλάκης, προπονητής της ομάδας, το έβγαλε σε πέρας. Παναθηναϊκός Βαλένθια Live Streaming

Οι «πράσινοι» έχουν 2ο με τη Βαλένθια και 3ο με την Αλμπα την άλλη εβδομάδα εντός έδρας παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να μαζέψουν βαθμούς από τις νίκες και να ηρεμήσουν μέχρι… νεοτέρας, όσον αφορά στην προπονητολογία.

Στο ματς του ΟΑΚΑ πάντως θα δώσει το παρόν ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, που ήρθε την Πέμπτη στην Ελλάδα για να συζητήσει και με την ΕΟΚ ώστε να αναλάβει την Εθνική για το Προολυμπιακό.

Παναθηναϊκός Βαλένθια Live Streaming: Μετάδοση από Novasports 1

Βαλένθια

Έκανε, επιτέλους, σεφτέ έστω και δύσκολα κόντρα στη Βιλερμπάν η Βαλένθια με το 81-72 της περασμένης Παρασκευής και τουλάχιστον πήρε λίγο ψυχολογία ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης. Παναθηναϊκός Βαλένθια Live Streaming

Φυσικά και δεν έχει βλέψεις πλέι-οφ, φυσικά και μέχρι τις αρχές του Β Γύρου θα έχει τεθεί εκτός στόχων, όμως είναι ομάδα που θα παλέψει τα ματς όσο της επιτρέπουν οι δυνάμεις της.

Πάντως, δεν διαθέτει ούτε βάθος στο ρόστερ ούτε ποιότητα για να κοντράρει ειδικά εκτός έδρας πιο δυνατούς αντιπάλους σαν τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά επέστρεψε ο Αμερικανός ψηλός Τομπέι που έπαιξε και με τη Γκραν Κανάρια (εντός έδρας ήττα με 88-86) στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός παραμένει ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ Σάστρε.

Παναθηναϊκός Βαλένθια Live Streaming: Μετάδοση από Novasports 1

8/11 Παναθηναϊκός – ΒαλένθιαLive StreamingNovasports 1panathinaikosPanathinaikos - Valencia 8/11Panathinaikos BC - Valencia BasketΒαλένθιαΠαναθηναϊκός ΒαλένθιαΠαναθηναϊκός Βαλένθια Live StreamingΠαναθηναϊκός Βαλένθια Live Streaming 8/11Παναθηναϊκός – Βαλένθια 8/11