Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου Live Streaming 14/11/19

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου Live Streaming 14/11/19 – Ο Παναθηναϊκός θα νικήσει την Άλμπα Βερολίνου αλλά το κυνήγι του χάντικαπ δεν έχει νόημα. Λόγω των σημαντικών απουσιών της Άλμπα σε συνδυασμό με το ότι περιμένω από τους πράσινους να βγάλουν νεύρο στην άμυνα μετά τα… γκάζια που προηγήθηκαν θα ποντάρω στο under 76,5 στους πόντους της γερμανικής ομάδας στο 2.05!

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου Live Streaming 14/11/19

Παναθηναϊκός

Ενα, ακόμη, οριακό από πολλές απόψεις ματς για τον Παναθηναϊκό που δεν λέει να βρει ησυχία. Πάνω που έκανε το 2/2 με Εφές και Βαλένθια εντός έδρας για την Ευρωλίγκα ήρθε η ήττα-αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας στα προκριματικά μάλιστα από τον Προμηθέα να κάνει άνω-κάτω την ομάδα.

Τα ΜΜΕ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ επιτέθηκαν με βαριές εκφράσεις (“αστείος”) στον προπονητή Πεδουλάκη και “ζήτησαν” την παραίτησή του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα έψαλλε στους παίκτες, απαίτησε να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη όπως και έγινε λίγες ώρες αργότερα!

Ο Ταιρίς Ράις είχε (εμμέσως) “διάλογο” με τον κ.Γιαννακόπουλο μέσω instagram με τον δεύτερο να του ζητάει να… σκάσει γιατί θα βγάλει τα νυχτοπερπατήματά του στη φόρα. Όμορφες καταστάσεις… Και μέσα σε όλα ο σκόρερ Φρεντέτ (14,1 πόντοι μέσο όρο, 1ος σκόρερ με Καλάθη και Τόμας) θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να παίξει λόγω θλάσης.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου Live Streaming 14/11/19

Άλμπα Βερολίνου

Τέσσερις “εξορμήσεις” μακριά από το Βερολίνο ισάριθμες ήττες. Έξι συνεχόμενες αποτυχίες μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Και μέσα σε όλα νέοι σοβαροί τραυματισμοί.

Το φετινό ταξίδι της Άλμπα στην Ευρωλίγκα ξεκίνησε με προσδοκίες αλλά εξελίσσεται σε εφιάλτη όσο ταλέντο και αν έχει η ομάδα του Ρενέσες. Της λείπει η εμπειρία, της λείπει η αντοχή αφού το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό και πλέον θα της λείπουν δύο βασικότατοι παίκτες.

Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ Πέιτον Σίβα (12 πόντοι, 5,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα μέσο όρο) τραυματίστηκε εκ νέου στους προσαγωγούς και θα μείνει τουλάχιστον 2 εβδομάδες εκτός. Ο δε Αμερικανός, πρώην ΝΒΑερ, φόργουορντ Τάιλερ Κάβανο (8,7 πόντοι, 3,7 ριμπάουντ) χτύπησε σοβαρά στο πόδι και θα μείνει 3 μήνες εκτός δράσης με τον Ρενέσες να βγαίνει στην αγορά για παίκτη.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου Live Streaming 14/11/19

panathinaikosΆλμπα ΒερολίνουΠαναθηναϊκός – Άλμπα ΒερολίνουΠαναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 14/11/19Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου Live StreamingΠαναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου Live Streaming 14/11/19