Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 10/11 Live Streaming από το Novasports1

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 10/11 Live Streaming – Ο Παναθηναϊκός δίνεται αουτσάιντερ, αλλά αγωνιστικά ανεβαίνει συνεχώς. Το απέδειξε στην Τούμπα. Έχει παράπονα από διαιτησίες, παράγοντας πλέον αστάθμητος στα παιχνίδια του. Μείον η απουσία Δώνη από τον πάγκο και η αντίστοιχη του Γαλανόπουλου στον άξονα της ΑΕΚ. Αμφότερες θα κοιτάξουν να μην χάσουν. Η ισοπαλία στο ημίχρονο έχει λογική.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 10/11 Live Streaming από το Novasports1

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στην πιο δύσκολη έδρα του Πρωταθλήματος να πραγματοποιήσει την καλύτερή του εμφάνιση. Ειδικά στο 1ο ημίχρονο έδεσε τον ΠΑΟΚ και προηγήθηκε με γκολ του Ζαχίντ από γκέλα του Κρέσπο. Στο 2ο οι Θεσσαλονικείς ισορρόπησαν, ισοφάρισαν, η ομάδα του Δώνη βρήκε ξανά το προβάδισμα με τον Μακέντα λίγο πριν το 90′, αλλά μία αμφιλεγόμενη απόφαση στο 96′ (θεωρήθηκε πέναλτι του Κουρμπέλη στον Κρέσπο) οδήγησε στο 2-2 στο 101′! Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 10/11 Live Streaming

Ο προπονητής της ομάδας αντέδρασε και για τη συμπεριφορά του τιμωρήθηκε με 30 ημέρες εκτός γηπέδων. Στον πάγκο θα κάτσει ο συνεργάτης του Μάκης Αγγελίνας. Δύσκολα θα αλλάξει συνταγή το επιτελείο του Παναθηναϊκού, που θέλει να κάνει σεφτέ φέτος στο ΟΑΚΑ. Αναμένεται 20.000 κόσμος, αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι ποντάρουν στο βελτιωμένο πρόσωπο που δείχνουν, μετά το 4-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Επίσημα μετά την Τούμπα, η διοίκηση της ομάδας διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία, αλλά ισχύς στο παρασκήνιο δεν υπάρχει…

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς Αγγελίνας πήρε 21 παίκτες στην αποστολή, θα κόψει 3 πριν τη σέντρα. Στην προεπιλογή εισχώρησε ο Φάουστο (Μ.). Εκτός είναι οι τραυματίες Μπεκ (Μ, 3/0), που χτύπησε πάλι στον αστράγαλο, και Κότσαρης (Τ.). Για λόγους τακτικής δεν μπήκαν στους 21 οι Μαυρομμάτης (Α, 1/0), Θεοχάρης, Βέργος και τα παιδιά που θα παίξουν με την Κ19… Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν αλλάξει κάτι στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Διούδης – Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα – Χρ. Δώνης, Κουρμπέλης – Μπουζούκης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης – Μακέντα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 10/11 Live Streaming από το Novasports1

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, μετά την κακή εμφάνιση στο Φάληρο και την ήττα από τον Ολυμπιακό, έπρεπε να νικήσει με κάθε τρόπο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Χρειάστηκε το τελευταίο 30λεπτο, ώστε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και την κάκιστη απόδοση του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων (το 1-1 αυτογκόλ του!). Ο παικταράς Ολιβέιρα σκόραρε 2 φορές στη συνέχεια, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 93′. Η επιτυχία αυτή έδωσε ηρεμία στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, βάζοντάς τη ξανά σε ράγες τίτλου. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 10/11 Live Streaming

Ο έμπειρος προπονητής έκανε μάθημα όλη την εβδομάδα τα λάθη του αγώνα με τους Περιστεριώτες. Η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό, σε ΟΑΚΑ ή Λεωφόρο, για το Πρωτάθλημα για 16 παιχνίδια. Αυτό μικρή σημασία έχει, μια και και τώρα κρίνεται σαφέστατα αποτελεσματικότερη. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, ο Έλληνας τεχνικός έβγαλε την εβδομάδα με πολλά αγωνιστικά εμπόδια να αντιμετωπίσει.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λόπες (Α, 5/0), Οικονόμου (Α, 5/0), Κλωναρίδης (Ε, 2/0) που βρίσκονται στη λίστα τραυματιών. Ο Γαλανόπουλος (Μ, 9/0) δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο και παρέμεινε κλινήρης, λόγω γαστρεντερίτιδας. Αυτόματα προκύπτει θέμα στον άξονα για τον Κωστένογλου, εκεί που θα μπορούσε να είναι το ισχυρό χαρτί της ΑΕΚ στο παιχνίδι λόγω της λειψανδρίας του Παναθηναϊκού στον ίδιο τομέα του γηπέδου. Δεν ξαναπαίζει ο Βράνιες, μάχιμος είναι ο Μπάρκας (Τ, 6 συμμ.).

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Μπάρκας – Μπακάκης, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας – Σιμόες, Κρίστιτσιτς – Βέρντε, Μάνταλος, Λιβάια – Ολιβέιρα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 10/11 Live Streaming από το Novasports1

10/11aekAEK - Apollon Patras Live StreamingNovasports1panathinaikosPanathinaikos - AEK Live Streamingpao aek 10/11pao aek livestreamingΠαναθηναϊκός – ΑΕΚ 10/11Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 10/11 Live Streaming