Παιχνίδια Εκδίκησης – Παίζει Διπλό Παιχνίδι για να σωθεί

Παιχνίδια Εκδίκησης – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε εξελίξεις που θα μας σοκάρουν. Η γιατρός, μόλις ανακαλύπτει την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της, αρχικά εκδηλώνει την οργή της και αποφασίζει να προχωρήσει σε διαζύγιο με τη βοήθεια δικηγόρου. Ωστόσο, ένα απρόβλεπτο γεγονός ανατρέπει την κατάσταση.

Παιχνίδια Εκδίκησης – Παίζει Διπλό Παιχνίδι για να σωθεί

Καθώς αναζητά στοιχεία για την απιστία του συζύγου της στα συρτάρια του σπιτιού, ανακαλύπτει με τρόμο ότι λείπουν όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για τις σπουδές του γιου τους. Η ανησυχία της μεγαλώνει και κατανοεί ότι η βιαστική αντίδραση δεν θα της φέρει θετικά αποτελέσματα. Αποφασίζει να αναστείλει τις διαδικασίες του διαζυγίου και κρατάει τη γνώση της για την απώλεια των χρημάτων κρυφή από τον σύζυγό της. Είναι προφανές ότι ο άντρας της έχει πάρει τα χρήματα για να τα δώσει στην ερωμένη του, η οποία είναι έγκυος.

Η γιατρός, συνειδητοποιώντας την ανάγκη προστασίας της οικονομικής ασφάλειας του γιου τους, σχεδιάζει να κινηθεί με προσοχή. Σκοπεύει να ανακτήσει τα χρήματα και μόνο μετά να προχωρήσει με το διαζύγιο. Παρά την προδοσία που έχει υποστεί, η γιατρός βάζει το καλό του παιδιού της πάνω από την προσωπική της αξιοπρέπεια. Συνεχίζει να ζει με τον άντρα της, προσποιούμενη ότι δεν γνωρίζει τίποτα, μέχρι να εξασφαλίσει το ποσό που χρειάζεται.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Παιχνίδια ΕκδίκησηςΠαιχνίδια Εκδίκησης αντ1Παιχνίδια Εκδίκησης εξελίξειςΠαιχνίδια Εκδίκησης επεισόδιαΠαιχνίδια Εκδίκησης ηθοποιοίΠαιχνίδια Εκδίκησης Μαριλίτα ΛαμπροπούλουΠαιχνίδια Εκδίκησης νέα σειρά