Παιχνίδια Εκδίκησης – Η ουτοπική ζωή γκρεμίζεται – Η δίψα για εκδίκηση μεγαλώνει

Παιχνίδια Εκδίκησης – Η νέα τηλεοπτική σειρά κάνει την εμφάνισή της στη συχνότητα του ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν, παρουσιάζοντας την κατακόρυφη πτώση της τέλειας ζωής μιας γυναίκας. Στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται μια δυναμική γιατρός, που βλέπει τη ζωή της να καταστρέφεται ξαφνικά.

Παιχνίδια Εκδίκησης – Η ουτοπική ζωή γκρεμίζεται – Η δίψα για εκδίκηση μεγαλώνει

Ανακαλύπτει την αλήθεια για τον σύζυγό της και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, επιδιώκοντας να τιμωρήσει εκείνους που κατέστρεψαν την ευτυχία της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σειρά αποτελεί μεταφορά του βραβευμένου σήριαλ “Dr Foster”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Νίκος Κουρής, με τον Γιάννη Σκαραγκά να υπογράφει το σενάριο και τον Αλέκο Κυράνη να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται σε μια γιατρό που ζει μια επιτυχημένη και ευτυχισμένη ζωή.

Όταν υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της έχει εξωσυζυγική σχέση, αρχίζει να ψάχνει την αλήθεια και ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά με μια πολύ νεότερη γυναίκα. Αυτή η ανακάλυψη γκρεμίζει τον κόσμο της και την οδηγεί σε μια πορεία εκδίκησης, καθώς αναλαμβάνει να τιμωρήσει τον σύζυγό της και να αποκαταστήσει το αίσθημα δικαίου. Η παραγωγή εκτελείται από την Silverline, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες για συμμετοχή της Μελίνας Κόντη, η οποία θα υποδυθεί το τρίτο πρόσωπο που εισέρχεται στη ζωή του ζευγαριού.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε για το ρόλο της, αποκαλύπτοντας πως η ηρωίδα της ανατρέπει τη ζωή της όταν συνειδητοποιεί πως ζούσε μέσα σε ψέματα. Η αποκάλυψη της αλήθειας την οδηγεί σε μια νέα στάση ζωής, γεμάτη οργή και δίψα για εκδίκηση. “Θα δείτε μια γυναίκα που έχει τα πάντα, αλλά συνειδητοποιεί ότι όλα είναι ψευδή. Η ανατροπή της πραγματικότητάς της την οδηγεί σε μια πορεία εκδίκησης και αναγέννησης,” εξηγεί η ηθοποιός. Από την πλευρά του, ο Νίκος Κουρής ενθουσιάζει το κοινό με αινιγματικές ερωτήσεις σχετικά με την πλοκή της σειράς.

“Μπορεί κάποιος να είναι ερωτευμένος με δύο άτομα ταυτόχρονα; Το τρίτο πρόσωπο ανανεώνει ή καταστρέφει τη σχέση; Μπορεί κανείς να αντέξει την προδοσία χωρίς να εκδικηθεί;” αναρωτιέται, αφήνοντας υπονοούμενα για τις ανατροπές που θα φέρει η σειρά στην προσωπική ζωή του ήρωά του.

Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται σε μια γιατρό που ζει μια επιτυχημένη και ευτυχισμένη ζωή. Όταν υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της έχει εξωσυζυγική σχέση, αρχίζει να ψάχνει την αλήθεια και ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά με μια πολύ νεότερη γυναίκα. Αυτή η ανακάλυψη γκρεμίζει τον κόσμο της και την οδηγεί σε μια πορεία εκδίκησης, καθώς αναλαμβάνει να τιμωρήσει τον σύζυγό της και να αποκαταστήσει το αίσθημα δικαίου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Παιχνίδια ΕκδίκησηςΠαιχνίδια Εκδίκησης αντ1Παιχνίδια Εκδίκησης εξελίξειςΠαιχνίδια Εκδίκησης επεισόδιαΠαιχνίδια Εκδίκησης ηθοποιοίΠαιχνίδια Εκδίκησης Μαριλίτα ΛαμπροπούλουΠαιχνίδια Εκδίκησης νέα σειρά