Παιχνίδια Εκδίκησης – Η Γιατρός περνά στην αντεπίθεση

Παιχνίδια Εκδίκησης – Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις αναμένεται να σοκάρουν. Η γιατρός αποφασίζει να τα βάλει αμέσως με τον σύζυγό της, προκαλώντας αναστάτωση στις ζωές όλων των εμπλεκόμενων.

Παιχνίδια Εκδίκησης – Η Γιατρός περνά στην αντεπίθεση

Τα “Παιχνίδια εκδίκησης” αναμένεται να αναστατώσουν τους πάντες, είτε πρόκειται για εκδίκηση, είτε για δικαίωση. Όλοι θα πάρουν το μερίδιο που τους αναλογεί, είτε αργά είτε γρήγορα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ρεπορτάζ, στο πάρτι γενεθλίων του συζύγου της, η γιατρός καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνει δυνατή και να μην δείξει την εσωτερική της θλίψη. Ωστόσο, όταν εμφανίζεται η πέτρα του σκανδάλου στη γιορτή, η κατάσταση γίνεται κρίσιμη. Λίγο πριν την κρίσιμη στιγμή, η γιατρός συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση με αξιοπρέπεια και αποχωρεί, επικαλούμενη μια δικαιολογία.

Χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί το επόμενο βήμα της και να σχεδιάσει την εκδίκηση εναντίον αυτών που γνώριζαν την αλήθεια και δεν την ενημέρωσαν. Η ηρωίδα συγκεντρώνει το θάρρος της για να αντιμετωπίσει τον άντρα της και τα ψέματά του, αλλά εκείνος αρνείται να της δώσει την ευκαιρία να μιλήσουν. Αν και θέλει να τον διώξει από τη ζωή της, η φίλη της προσπαθεί να την αποτρέψει για χάρη της οικογένειάς της. Εν τω μεταξύ, ένα μεγαλύτερο μυστικό έρχεται στο φως, αλλάζει τα δεδομένα και η γιατρός ζητά από τον σύζυγό της να παραδεχτεί την αλήθεια.

Είναι έτοιμη να τον συγχωρέσει αν μόνο αυτός επιλέξει να αποκαλύψει τα πάντα, αλλά εκείνος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος την αθωότητά του. Στο μεταξύ, η ερωμένη του ζητά περισσότερα από όσα εκείνος μπορεί να της προσφέρει, και η απόφαση της επιστροφής στην οικογένειά του φαίνεται πιο δύσκολη από ποτέ.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Παιχνίδια ΕκδίκησηςΠαιχνίδια Εκδίκησης αντ1Παιχνίδια Εκδίκησης εξελίξειςΠαιχνίδια Εκδίκησης επεισόδιαΠαιχνίδια Εκδίκησης ηθοποιοίΠαιχνίδια Εκδίκησης Μαριλίτα ΛαμπροπούλουΠαιχνίδια Εκδίκησης νέα σειρά