Παιχνίδια Εκδίκησης – Αυτός είναι ο ρόλος της Λαμπροπούλου στη σειρά

Παιχνίδια Εκδίκησης – Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 “Παιχνίδια Εκδίκησης”, θα παρουσιαστεί με μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. Στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1, ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα ηγηθεί της ελληνικής μεταφοράς της σειράς Dr Foster, η οποία μετονομάζεται σε “Παιχνίδια Εκδίκησης”.

Παιχνίδια Εκδίκησης – Αυτός είναι ο ρόλος της Λαμπροπούλου στη σειρά

Στην τηλεοπτική παραγωγή, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα συνεργαστεί με τον Νίκο Κουρή, ενώ η Μελίνα Κόντη, γνωστή ως Δήμητρα από τη “Γη της Ελιάς”, είναι κοντά στην επιβεβαίωση του ρόλου της ως ερωμένη του συζύγου της ηρωίδας που υποδύεται η Λαμπροπούλου. Χθες, η ηθοποιός ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για τη νέα σειρά. Τα γυρίσματα της σειράς δεν έχουν ακόμη αρχίσει, και οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της ομάδας πρωταγωνιστών συνεχίζονται. Το σενάριο της σειράς αναλαμβάνει ο Γιάννης Σκαραγκάς, ενώ τη σκηνοθεσία επιβλέπει ο Αλέκος Κυράνης.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φαίνεται έτοιμη να εντυπωσιάσει με τη νέα της εμφάνιση, που αποκαλύπτει τη δέσμευσή της για το ρόλο της στη σειρά “Παιχνίδια Εκδίκησης”. Οι πρώτες εικόνες από την αλλαγή στο look της έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή των φαν, δημιουργώντας προσδοκίες για την εξέλιξη της ιστορίας και των χαρακτήρων. Με την υποστήριξη ενός ταλαντούχου καστ και μια δυναμική παραγωγή, η σειρά υπόσχεται να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές και έντονη δραματική ατμόσφαιρα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Παιχνίδια ΕκδίκησηςΠαιχνίδια Εκδίκησης αντ1Παιχνίδια Εκδίκησης εξελίξειςΠαιχνίδια Εκδίκησης επεισόδιαΠαιχνίδια Εκδίκησης ηθοποιοίΠαιχνίδια Εκδίκησης Μαριλίτα ΛαμπροπούλουΠαιχνίδια Εκδίκησης νέα σειρά