Παγιδευμένοι – Βάζουν βόμβα – Βγάζουν από τη μέση τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι – Η αγωνία ανεβαίνει στα ύψη στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η ζωή του Δημήτρη βρίσκεται υπό απειλή. Μια βόμβα τοποθετείται στο αυτοκίνητό του, επιδιώκοντας την ολοκληρωτική του εξόντωση.

Παγιδευμένοι – Βάζουν βόμβα – Βγάζουν από τη μέση τον Δημήτρη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης αναλαμβάνει μια νέα υπόθεση και επιδιώκει να φέρει στο φως της δημοσιότητας την αλήθεια, προσηλωμένος στη συμμόρφωση προς τον νόμο. Ωστόσο, η έρευνά του διαταράσσει ορισμένους που έχουν σκοπό να τον εξαλείψουν με ένα τολμηρό σχέδιο. Χωρίς να υποπέσει στην αντίληψή του, ο Δημήτρης κατευθύνεται κανονικά προς την εισαγγελία του Πειραιά. Καθώς βρίσκεται στο γραφείο του Ανδρέα, εκείνος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια τρομερή έκπληξη.

Ενώ Άννα και Αγγελική παραμένουν έξω από το κτίριο, ο Σταύρος και ο Σπύρος πλησιάζουν το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά, η βόμβα εκρήγνυται, προκαλώντας σοκ και πανικό. Ο Δημήτρης τρέχει προς το παράθυρο, παρακολουθώντας τον πανικό που επικρατεί. Ο φόβος για την ασφάλεια του πατέρα του τον ταρακουνάει. Παράλληλα, Αγγελική και Άννα βιαστικά κατευθύνονται προς το σημείο της έκρηξης, ενώ ο Σταύρος και ο Σπύρος έχουν χάσει τις αισθήσεις τους.

Μεταφέρονται άμεσα στο νοσοκομείο, όπου ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και οι υπόλοιποι ανησυχούν για την κατάσταση τους. Ευτυχώς, τα νέα είναι ευνοϊκά και όλοι εξέρχονται σύντομα με εξιτήριο. Αποφασισμένος, ο Δημήτρης σε συνεργασία με τον Ανδρέα, ξεκινούν έρευνα για να ανακαλύψουν τον ύποπτο πίσω από την επίθεση αυτή.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ