Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος: Ο Χωρισμός που Αλλάζει Πάντα Τα Πάντα

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος: Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο Σταύρος βρίσκεται σε μια κρίσιμη κατάσταση που τον φέρνει στα όρια της ψυχικής του υγείας. Από τα πρώτα επεισόδια, η μοίρα φαίνεται να τον βασανίζει ανελέητα.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος: Ο Χωρισμός που Αλλάζει Πάντα Τα Πάντα

Η ζωή του Σταύρου ανατρέπεται όταν αντιμετωπίζει τον απώλεια της Κατερίνας, του πιο σημαντικού ανθρώπου στη ζωή του. Βλέπει την Κατερίνα νεκρή και ελπίζει ότι αυτό είναι ένα ψέμα. Η ψυχραιμία του Σταύρου εξαφανίζεται, και η οργή κυριαρχεί στον εσωτερικό του κόσμο.

Οι φίλοι του προσπαθούν από την αρχή να τον στηρίξουν και να βοηθήσουν στην επίλυση της υπόθεσης της δολοφονίας, αλλά παράλληλα είναι επιφυλακτικοί για να μην επηρεαστεί αρνητικά από τον πόνο του. Η Αγγελική, όμως, έρχεται στο επίκεντρο.

Σε μια στιγμή απόγνωσης, ο Σταύρος εκρήγνυται εναντίον της, κατηγορώντας την ότι εμπλέκεται στην υπόθεση χωρίς λόγο. Η Αγγελική, σοκαρισμένη και ταυτόχρονα προσπαθώντας να βοηθήσει, εξηγεί ότι ό,τι κάνει, το κάνει για τον ίδιο τον Σταύρο.

Τότε, ο Σταύρος, έχοντας χάσει κάθε σύνεση, απειλεί την Αγγελική πως θα την αποκλείσει αν δεν του πει ό,τι γνωρίζει και ό,τι του κρύβουν οι υπόλοιποι.

Η Αγγελική αρνείται να γίνει ο “χαφιές” του και απομακρύνεται αισθητικά, αισθανόμενη πως ο Σταύρος την θεωρεί εχθρό του. Η σχέση του ζευγαριού βρίσκεται σε αναστροφή και η αντίστροφη μέτρηση για αυτούς ξεκινά.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι